SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Blossom Tainton om MåBra-resan: "En riktig energiboost!"

30 aug, 2019 
Blossom Tainton, artist och tränare, är också en av profilerna som följer med på MåBra:s hälsoresa i höst. "Att svettas ihop skapar gemenskap så många får nya vänner för livet. Det är beroendeframkallande. Helt enkelt så jäkla kul", säger hon om resan. Häng med du också!
Annons
MåBra-resan hösten 2019.

I november drar vi på en resa för kropp och själ, denna gång till Spanska solkusten! Det blir allt från yoga till vandringar, mental träning, spa och vinprovning.

Mer om resan kan du läsa här!

Med på resan kommer också ett gäng härliga och inspirerande profiler. En av dessa är Blossom Tainton, tränare och artist. Med Blossom blir det kul att röra på sig! Hon peppar oss att komma igång eller ta ännu ett steg med träningen – och gilla det! Med henne dansar vi loss, yogar, vågar ta i och lär oss mer om vad våra kroppar behöver för att må bra.

Här har vi ställt fem snabba frågor till Blossom Tainton om resan och hennes tankar kring hälsa.

Blosson Tainton på MåBra-resan hösten 2019.

5 snabba med Blossom Tainton

Vad är det viktigaste för att just du ska må bra?

– Närhet till natur. behöver utrymme för kropp och själ. En balans mellan ”tid på stranden” och umgänge med mina närmaste. Uppskattar enkelhet.

Annons

Om du bara fick packa med dig 3 saker på MåBra-resan – vad skulle det vara?

– Knäskydd, bra skor, munspel.

Varför ska man åka på träningsresor, tycker du?

– Det är en underbar och optimal kombo av vila och aktivitet. Det är en riktig energiboost. Det genererar alltid i nya bekantskaper. Att svettas ihop skapar gemenskap så många får nya vänner för livet. Jag har jobbat med träningsresor i 15 år och och det är beroendeframkallande. Helt enkelt så jäkla kul!

Vad skulle du vilja att deltagarna får lära sig av dig?

– Det jag främst vill förmedla är essensen av rörelse. För mig handlar det inte längre om att kunna springa snabbare, lyfta tyngre eller få smalare midja. Mycket förändras både fysiskt och mentalt efter 50 och jag siktar främst in mig på den målgruppen.

När njuter du som mest?

– Det finns njutning i så många former. Eftersom jag ofta är i sammanhang med mycket människor (och njuter av det) njuter jag väldigt mycket av ensamhet. Njuter nog som mest när jag inte har någon agenda. Inget inbokat och kan ta dagen som den kommer. Tror vi alla njuter av kontraster.

Annons

Mer info om resan:

När: 9-16 nov november 2019.

Var: Playa Granada Club Resort, Spanska solkusten. Det 4-stjärniga hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical nedanför bergskedjan Sierra Nevada. 320 soldagar per år. Medeltemperatur i nov är 20 grader.

Pris: 15 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: All inclusive, transfer, fullspäckat träningsprogram, utflykter och inspirerande föreläsningar.

Läs mer om resan och boka här!

Annons