Därför valde Isabella Löwengrip att hålla skilsmässan hemlig: ”Skitarg”

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, är en av Sveriges mest populära bloggare. Enligt henne själv har hon över 1,5 miljoner läsare över hela Skandinavien som följer hennes vardagliga liv som tvåbarnsmamma.

Därför blev också nyheten om hennes skilsmässa från exmaken Odd Spångberg, 28, en stor snackis under 2017 även om Isabella själv har varit relativt restriktiv med att berätta detaljer kring separationen. Endast vid ett fåtal tillfällen har hon öppnat upp sig för sina läsare om känslorna kring äktenskapet som tog slut.

”Det är tuffa minnen som jag behöver gå igenom och vända och vrida på om och om igen. Vissa kvällar som ikväll blir extra tuffa men jag tillåter mig att ha det så. Jag har börjat inse att känslorna inte är farliga. Och att allt måste ut för att kunna bli hel igen. Strax kommer grannarna över, ibland är det skönt att låta tårarna rinna i sällskap”, skrev hon vid ett tillfälle i ett öppet inlägg på bloggen strax innan jul.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip om slutet av sitt äktenskap

Och nu berättar Isabella för första gången om varför hon valt att inte berätta om alla känslor kring skilsmässan.

– Ibland kanske man behöver vänta några veckor, att aldrig skriva något i affekt. Som med skilsmässan exempelvis, att ha is i magen och inte skriva när man är arg, berättar Isabella för Hänt när hon får frågan om hur hon tänker kring att dela sitt privatliv på internet.

Har du velat skriva när du varit arg över skilsmässan? 

– Ja det är klart. Man blir skitarg och tänker ”Vafan!” Men man får försöka vara professionell. Jag är en investerare idag. Då kan man inte gå ut och tycka och tänka om alla människor som man inte gillar jämt.

Men samtidigt berättar Isabella att det är viktigt för henne att visa sina känslor för läsarna ibland.

– Många ser mig på Instagram där jag flyger världen över, bygger bolag och har någon som fixar mig på morgonen men det är också viktigt för mig att visa att det finns en vardag där bakom som kan vara tuff rent känslomässigt, säger hon och fortsätter:

– Bara skilsmässan och att gå igenom den är det tuffaste jag gjort i mitt liv. Det är viktigt att visa andra som går igenom samma sak att det är det svåraste som finns men någonstans så kommer man ut ur det starkare. Det är min utmaning att behålla det personliga – ju mer jag växer, förklarar hon för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip om skilsmässan: Fick ingen luft

Och ibland kan det vara svårt, i ett Internetklimat där näthat och trakasserier är vanligt.

– Det är ett hårt klimat, man jämför sig med andra och blir bedömd. Jag brukar visualisera att jag har skygglappar som vissa hästar har ibland, annars kan jag inte koncentrera mig. Man ska ha fokus på sig själv och vilka drömmar man har. Fokus på det livet man själv vill ha och inte tänka så mycket om vad andra tänker om det, berättar Isabella.

Hon avslöjar också för Hänt att hon börjat träffa en ny kille.

– Han är jättetrevlig absolut, vi träffas. Men det är jättenytt så man får hålla det lite så, säger hon med ett stort leende.

Även här poängterar hon vikten av att vara lagom privat på sina sociala medier.

– Man vet inte vad som händer och det finns två barn med i bilden, säger hon och syftar på sina ögonstenar Gillis och Sally.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Redaktionens tips
Dela på: