RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Var går gränsen för otrohet? 9 scenarion – hitta din gräns

25 jan, 2017 
AvAnaïs González Cruz
Oavsett om ni precis börjat träffas eller varit tillsammans i många år så kommer ni förr eller senare behöva diskutera exklusivitet. Men det kan vara svårt att komma överens om vad otrohet egentligen är.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

För vissa är hemlighetsmakeriet värst. Långa, privata samtal och raderad sökhistorik. Andra kan aldrig förlåta fyllehånglet på krogen som verkligen inte betydde någonting.

Var går din gräns? Kolla igenom vår lista och avgör själv.

 

1. Den oskyldiga fantasin 

Vi har alla ett eget sexliv vid sidan av våra partners. Kanske vill din respektive behålla den delen för sig själv – och förmodligen är det lika bra. För en oskyldig fantasi om en hunkig Hollywoodskådis skadar ju ingen, eller?

2. Gatuspaningen 

Snygga människor finns överallt! Att din partner då och då attraheras av andra är naturligt, det gör säkert du också. Men är det okej att partnern spanar in någon när du är med?

3. Flirten med kollegan

Vem blir inte glad av ett varmt leende? Din partner vill ju bara liva upp den tråkiga tillvaron på jobbet. Frågan är om du vill veta, i sådana fall. Det lär ju finnas en viss personkemi där.

Annons

4. Den vågade nätchatten 

Såklart har man rätt till ett privatliv på nätet. Men när sökhistoriken raderas titt som tätt är det inte så konstigt att du börjar undra vad som pågår. Vad är det som är så hemligt?

5. Fyllehånglet

Det betydde verkligen ingenting, även om det är lätt att vara efterklok dagen efter en blöt utekväll. Är bakfyllan straff nog? Din partner älskar ju dig och ingen annan. Säger hen.

6. Den lite för goda vännen 

Visst, de kanske bara är ”kompisar”, men det finns ändå något där – något som är lite för bra. När blev du det tredje hjulet, egentligen?

7. Det konstanta raggandet

Din partner flirtar med dina vänner, kollegorna på jobbet och främlingar på krogen. Det går aldrig längre än så, i alla fall tror du inte det.

8. Förälskelsen 

Du vet att ingenting har hänt. Trots det finns någon annan helt klart i din partners tankar. Är det bara en fas? Eller säger det något om er relation som du bara inte vill erkänna?

9. Det hemliga förhållandet 

Det kan ha pågått i månader, kanske till och med år. Hur går ni vidare efter det här? Tillsammans eller på egen hand? Det måste redas ut hur som helst!

Mer från Café: Unga vuxna ligger mindre än någonsin – vi har tagit reda på varför 

 

13 saker som kan få dig att sabba ett bra förhållande

Gör ni slut i onödan?

Läs också: 13 saker som kan få dig att sabba ett bra förhållande

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons