RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

6 svenska kända kvinnor vars män har varit otrogna

15 jul, 2022 
Lena Philipsson och Charlotte perrelli med sina otrogna makar
Otrohet är hemskt oavsett vem som drabbas. Här är några av våra mest välkända svenska kvinnors berättelser om när deras makar bedrog dem.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vem som helst kan bli bedragen – och genom tiderna har det oftast (men absolut inte alltid!) varit mäns snedsteg som uppmärksammas. Detta tror psykiatrikern Tammy Nelson beror på att män historiskt haft mindre på att förlora på det, och därav generellt är mindre försiktiga, skriver Hänt.

Viktigt att komma ihåg är att det INTE är en själv det är fel på. Även om relationen kan ha haft sina brister, är sex med en annan eller inledandet av en relation på sidan av aldrig lösningen.

9 anledningar till att människor är otrognaBrand logo
9 anledningar till att människor är otrogna

Detta blir extra tydligt när man tänker på hur många kändisar som anses vara bland de vackraste eller mest framgångsrika i världen – också blivit berodda av sin partner. Det har hänt både Beyoncé, Kim Kardashian, Shania Twain och Elisabeth Hurley – för att nämna några.

Annons

Men hur ser det ut bland våra svenska kvinnliga kändisar? Här är några som haft oturen att drabbas.

1. Lena Philipsson

lena philipsson och per holknekt 2012
Lena och Per innan uppbrottet.

Äktenskapet med Odd Molly-grundaren Per Holknekt tog 2012 ett abrupt slut efter att Lena fått reda på genom omvägar att han varit otrogen. Så här skrev hon då i ett Facebook-inlägg, rapporterar Expressen:

”Min tillvaro är helt omkullkastad. Otroheten kom som en chock. Och ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut, och katastrofen var ett faktum. Stor sorg. Kan inte riktigt fatta det ännu. Jag känner mig löjlig som gick omkring i köket och kokade te och trodde att vi hade varandra”

Annons

2. Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och Nicola Perrelli 2008
Charlotte och Nicola innan uppbrottet.

Strax innan Charlotte skulle sjunga i Eurovision Song Contest år 2008 fick artisten bilder och videoklipp skickade till sig, som visade hur dennes dåvarande make Nicola Perelli, var otrogen mot henne.

”Jag hade misstänkt det länge, men jag ville inte hänga en människa som var far till mina barn om jag inte hade bevis för det. Jag ville veta”, skriver hon om händelsen i sin självbiografi Flickan från Småland. Det rapporterar Nyheter24.

Annons

3. Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren

I ett av avsnitten av Pernilla och Sofia Wistams podcast Wahlgren & Wistam har musikalartisten berättat att hon råkat ut för mycket otrogna män. En av vilka var så pass hänsynslös att han hade en täcke och kudde i bilen, för att kunna träffa andra kvinnor medan de var tillsammans.

– Jag känner verkligen att jag har haft otur och råkat ut för otroligt otrogna män, ska hon ha sagt i podcasten, skriver Nyheter24.

4. Magdalena Graaf

Magdalena Graaf

I ett mörkt blogginlägg delar Magdalena Graaf med sig om hennes återkommande mardrömmar om att bli bedragen. Hon tillägger att det visserligen inte är så konstigt, då hennes partners varit otrogna mot henne i nästan alla förhållanden.

Annons

”Å andra sidan så har det ju hänt i nästan 100% av mina förhållanden. Jag MÅSTE vara en jäkligt tråkig och menlös partner hehe. Eller som min mamma säger för att trösta mig. Du är för stark och självständig män kan lätt bli rädda för dig. De behöver ”svagare kvinnor som beundrar dem och ser upp till dem”, skriver hon i bloggen, vilket MåBra tidigare skrivit om.

5. Elin Nordegren

Elin Nordegren och Tiger Woods
Elin och Tiger innan uppbrottet.

Svenska modellen som charmade internationella golflegendaren Tiger Woods är det nog ingen som missat har blivit bedragen. När det hela uppdagades uttalade hon sig till slut så här i amerikanska People Magazine, skrev då SvD:

Annons

– Total chock, osannolikt. Jag kände mig korkad allt eftersom mer och mer avslöjades – hur kom det sig att jag inte anade något? Ordet svek räcker inte.

6. Helena Janebrink

Helena och Casper Janebrink 2019
Helena och Casper innan uppbrottet.

Ingen har nog missat dramat mellan Helena och Arvingarna-sångaren Casper Janebrink de senaste månaderna. Nyheten om att Casper skulle få barn tre månader efter beslutet om skilsmässa har helt klart skakat om Helena. I en intervju med Hänt förklarar hon att uppbrottet sårat henne djupt.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse.

Foto: TT

Annons