RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Magdalena Graafs ord om otroheten i relationerna

20 sep, 2021 
Alice Göransson
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf berättar nu att hon börjat drömma massa mardrömmar – speciellt drömmer om att hon blir utsatt för otrohet.
På sin blogg skriver hon att hon tror det handlar om att hon blivit bedragen i nästan alla relationer hon varit i.
”Jag måste vara en jäkligt tråkig och menlös partner”.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

Magdalena Graaf gick i fjol ut med att hon och forna fästmannen Filip Larsson valt att gå skilda vägar efter tio år ihop. Magdalena och Filip träffades efter ett omskrivet uppbrott från den forne fotbollsspelaren Magnus Hedman 2008, som Magdalena har sönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Graaf tillsammans med.

Idag är hon tillsammans med skådespelaren Louie Marti, som hon ofta lägger ut bilder och skriver om på sin blogg.

Magdalena Graafs mardrömmar

Men Magdalenas senaste blogginlägg var inte så glatt. Där skriver hon hur hon börjat drömma massa mardrömmar, främst drömmar där hon blir bedragen.

”Jag drömmer mycket konstiga drömmar. Har börjat skriva ner dem i en drömdagbok. Mycket handlar om att jag blir bedragen. Den jag älskar är otrogen och sviker mig. Skammen. Sorgen och utlämnanden.

Annons

Känslor är så oerhört mycket smärtsammare än fysiskt våld. Smällar på käften och sparkar i huvudet eller magen är jag brutalt duktig på att ta. ”

Blivit utsatt för otrohet i nästan alla relationer

Hon skriver även att hon blivit bedragen i nästan alla sina förhållanden.

”Å andra sidan så har det ju hänt i nästan 100% av mina förhållanden. Jag MÅSTE vara en jäkligt tråkig och menlös partner hehe. Eller som min mamma säger för att trösta mig. Du är för stark och självständig män kan lätt bli rädda för dig.

De behöver ”svagare kvinnor som beundrar dem och ser upp till dem”

När Hänt når Magdalena frågar vi om hon känner en rädsla av att hennes nuvarande partner ska svika henne också – vilket hon inte känner. Hon förklarar att hon litar innerligt på sin Louie.

”Nej absolut inte. Jag litar på Louie i allt, med mitt liv. Han är en sann gentleman som aldrig skulle behandla mig på det sättet. En riktig man helt enkelt. Men tyvärr växer de inte på träd”, skriver hon i ett meddelande.

Annons