Sofia Wistams son Lennox har vuxit om henne – nya bilderna visar

sofia blev årets Mama 2006, här med sönerna lennox och texas.
10 kändisbarn som blivit tillsammans
1:22

Efter reklamen: 10 kändisbarn som blivit tillsammans

(1:22)

Slå på ljud

I villan på Lidingö i Stockholm bor Sofia Wistam tillsammans med maken Magnus Wistam och tonårsgrabbarna Texas, 16, och Lennox, 14. Utflugna sedan innan är dottern Sindy från relationen med Anders Rahm och även äldsta sonen Kid – som Sofia har tillsammans med ex-maken Thomas ”Orup” Eriksson.

Sofia Wistams oro för Lennox skolgång under pandemin

I december berättade Sofia Wistam om sonen Lennox skolgång, och hur den skulle till att påverkas av coronapandemin. Sonen skulle börja med hemundervisning vilket Sofia Wistam kände sig högst tveksam till.

– Jag förstår ju att de måste göra så här, det är inte det. Men nu när våra yngre också ska vara hemma – det blir en utmaning. Jag tror nästan att man måste vara hemma och sitta bredvid och kolla så det går rätt till. Och att man tar rast när det är rast och se till att ämnena följs liksom, säger hon och fortsätter:

– Men det känns inte som att pluggandet blir av samma finess, det förstår ju alla.

Varning för växtvärk: Lennox är nu längre än sin mor

lennox som liten med mamma på kolmården 2012

Sofia Wistam och Lennox på Kolmården 2012.

Nu är det dock andra bullar och vad gäller skolan är det dags för sommarlov för Lennox, något mamma Wistam firar in med att ta en tur ut till skärgården tillsammans med sonen och vänner.

”Nu drar vi till Sandhamn!”, meddelar Sofia Wistam på sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på sig själv och sonen Lennox. Och strax efter kommer en ny uppdatering med bilder: ”Det blev en riktigt fin skärgårdskväll!”.

Värt att notera på bilderna är att det blir ganska tydligt att den 14-åriga sonen Lennox nu växt om sin mamma Sofia Wistam.

Sofia Wistam och sonen Lennox mysiga afton

Sedan tidigare har Sofia Wistam publicerat en annan bild på sonen Lennox där det även där skvallrar om att sonen växer så det knakar. Sofia Wistam delar med sig av en fin afton med Lennox där de fått njuta av hamburgare på Kajsas i Parken i Hornstull i Stockholm.

”Chillkväll på söder med Lennox Wistam och en magisk hamburgare!”,skriver hon intill bildserien från kvällen tillsammans med den numera längre sonen Lennox.

Foto: TT

Utvald läsning