RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Sexmisstagen du kommer råka ut för – enligt ditt stjärntecken

04 sep, 2017 
AvMikaela Råberg
I sänghalmen kan allt hända – även pinsamma saker vi helst vill glömma. Och hur osannolikt det än må låta kan ditt stjärntecken ha något med detta att göra.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

För vissa är stjärntecken ett oskyldigt nöje och ingenting att lägga tid eller tanke på, medan andra tror att det kan påverka livsval, personlighet, kärlek – och sex.

Oavsett om du tror på horoskop eller inte finns det vissa egenskaper som är starkt förknippade med varje enskilt tecken och dessa sägs kunna ha inverkan på hur vi är i sängen – och vilka pinsamma sexmisstag vårt tecken troligtvis kommer råka ut för någon gång under vår livstid.

Läs också: Välj växt – baserat på ditt stjärntecken

Väduren: Klantig

Väduren styrs av den aggressiva planeten Mars och i sovrummet kan detta visa sig i form av lätta olyckor. Väduren kan råka göra illa sin sexpartner, kanske genom att bitas lite för hårt, knäa hen oavsiktligt eller råka peta sin sängkamrat i ögat under den heta akten.

Men inget ont som inte för något gott med sig: Att ha sex med en person född i vädurens tecken är alltid lekfullt och det finns ofta gott om lust.

Annons

Oxen: Lite för snuskig

Om det är något misstag som oxen gör i sängen så är det att vara lite för snuskig. För en ny partner kan det här komma som en chock, eftersom oxen i andra sammanhang verkar helt rumsren.

Oxen är styrd av planeten Venus, vilket betyder att det här tecknet är sensuellt, fysiskt, älskar beröring – och går igång på svettiga kroppar och hård ansträngning.

Läs också: Dem ska du aldrig dejta – enligt ditt horoskop

Tvillingarna: Svårt att slappna av

Personer födda i tvillingarnas tecken har en tendens att bli nervösa, prata för mycket och många har svårt att slappna av i sänghalmen.

Då tvillingarna är kommunikationens tecken kan det vara knepigt att njuta av nuet och det är inte ovanligt att de ibland säger de konstigaste sakerna under sexet.

Fördelen med den här egenskapen är dock att tvillingarna är riktigt vassa att snacka snuskigt!

Kräftan: Känslosam

Kräftan är ett känsligt tecken och det kan ibland även märkas av i sovrummet, genom att dåligt humör går ut över sängpartnern.

Annons

Eftersom kräftan styrs av månen kan känslorna variera skapligt och även om det här tecknet är en bra och kärleksfull partner kan kräftans humör gå upp och ner och irritation och dålig stämning kan ta över efter ett härligt och sexigt förspel.

Läs också: Måla sovrummet enligt ditt stjärntecken

Lejonet: Överdriven

Lejonet älskar det lilla extra i när det kommer till sex och är stolta, dramatiska och beter sig ibland som att sängen är en scen och att älskogen är en uppvisning.

Ju vräkigare desto bättre och lejonet drar sig inte för att använda rekvisita som sexiga underkläder, musik, tända ljus, leksaker, att ha rollspel – ja, allt som kan ge extra krydda helt enkelt.

För en pryd partner kan sex med lejonet kännas en aning för mycket, men visst är det alltid en rolig och häftig upplevelse!

Jungfrun: Perfektionist

Jungfruns sexmiss är att vara perfektionist och ställa lite för höga krav på sig själv – vilket kan leda till att de överanalyserar, överpresterar och kritiserar sig själva, när sex egentligen ska vara avslappnat och härligt.

Annons

Dock är personer födda i det här tecknet väldigt uppmärksamma som älskare och anstränger sig för sin partner. Se bara till att undvika prestationsångest, så finns det ingenting att stressa över.

Läs också: Dina värsta egenskaper – baserat på ditt stjärntecken

Vågen: Älskar att se sig själv

Vågen styrs av planeten Venus och har rykte om sig att vara fåfäng och utseendefixerad. Att det här tecknet ibland tappar fokus från sin partner – till förmån för sin egen spegelbild – är därför inte helt ovanligt.

Men när vågen inte är upptagen med att kolla in sig själv är den här stjärnbilden känd för sin charm och flirtighet.

Skorpionen: För intensiv

För många skorpioner handlar mycket om djupa anknytningar och själfulla relationer, så det här tecknet är inte riktigt gjort för tillfälliga förbindelser.

Det mest pinsamma som kan hända i sängen är därför att skorpionen är lite för intensiv, lite för tidigt i relationen. Även om ett one night stand är överenskommet i förväg kan skorpionen lätt bli besatt och krävande.

Annons

Läs också: Horoskop: Hur ond du är enligt ditt stjärntecken

Skytten: Letar kickar

Äventyrliga skytten hittas sällan i sovrummet och har gärna sex på platser där de riskerar att bli upptäckta. För en partner som inte är lagd åt det hållet kan det här beteendet vara ett hinder i relationen.

Stjärntecknet är ständigt på jakt efter kickar och det är mer ovanligt att hitta skytten ha sex i en säng än på en trång flygplanstoalett, i bilen eller utomhus på en offentlig plats. Vilket förvisso kan vara spännande emellanåt.

Stenbocken: Tar makten

Människor födda i stenbockens tecken attraheras oftast av mäktiga, affärsmässiga och mogna (läs: äldre) sexpartners. Har stenbocken själv dessa egenskaper är det inte ovanligt att man då dras till svagare och yngre personer som är enkla att forma.

Detta gör att stenbockar inte sällan hamnar i chefs- /assistent-relationer, lärare-/elevförhållanden eller andra typer av relationer där maktbalansen är något ojämn.

Annons

Oavsett vilken typ av stenbock du är bör du därför se upp för att inleda relationer på jobbet.

Läs också: Hitta din träningsform – baserat på stjärntecknet

Vattumannen: Femte hjulet

Den frisinnade vattumannen är ofta den perfekta kandidaten när det vankas annorlunda sexuella aktiviteter och det här tecknet attraherar eklektiska och kinky upplevelser – utan att döma.

Människor med vattumannens stjärnbild blir därför ofta inbjudna till en trekant, och är du mer för tvåsamhet i sängen kan situationen kännas konstig.

Fiskarna: Sömntuta

Som född i fiskarnas tecken är du omhändertagande och intuitiv, men det behöver inte i första hand betyda att du är supersexuell.

Fiskarnas misstag är att de kan vara för passiva i sovrummet – så till den grad att de har lätt att somna under akten!

Att fiskar därför attraheras av mer aggressiva tecken – som tar kommandot – är därför inte konstigt.

Källa: Elite daily Foto: Giphy

Artikeln publicerades först på ELLE.

Ditt hälsoastro 2017 – så blir året för just ditt stjärntecken

Läs också: Ditt hälsoastro 2017 – så blir året för just ditt stjärntecken

Annons