RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Pernilla Wahlgren har blivit farmor: ”Underverk”

07 sep, 2023 
Splitbild: Pernilla Wahlgren och Oliver med sin son Kali
Pernilla Wahlgren har blivit farmor! Sonen Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown har blivit föräldrar för första gången. På Instagram delar farmor Pernilla med sig av stora lyckan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Pernilla Wahlgrens, 55, äldsta son Oliver Ingrosso, 33, och sambon Zoe-Fay Brown, 29, välkomnade en liten son till världen i tisdags.

”Välkommen till världen lilla Kalí Ennio Brown Ingrosso. Jag har blivit farmor! Lyckan att få se sin förstfödde med hans lilla förstfödde är obeskrivlig…!Grattis älskade Oliver Ingrosso och Zoe-Faye Brown till ert lilla underverk..! Nonna älskar dig redan, lilla Kalí!”, skriver farmor Pernilla Wahlgren i sitt inlägg med bilder på barnbarnet tillsammans med sonen Oliver.

Se 4 snabba frågor med Pernilla WahlgrenBrand logo
Se 4 snabba frågor med Pernilla Wahlgren

”Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv”

TV4 Nyhetsmorgon lyckades få till en pratstund med nyblivna farmorn mitt i glädjeruset.

– Han kom i går, 6 september är han född. Det är en sådan lycka. Vi har inte fått träffa honom än, han är kvar på BB med föräldrarna. Vi längtar, facetimear och man får se bilder. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, säger hon och fortsätter:

Annons

– Man gråter och man skrattar samtidigt. Det var en sådan lycka, det är så skönt att allting har gått bra, säger Pernilla Wahlgren i Nyhetsmorgon.

Så fick Pernilla Wahlgren veta glada nyheten

I podden Wahlgren & Wistam har Pernilla Wahlgren tidigare berättat hur hon fick veta den glada nyheten att hon skulle bli farmor:

– Jag blev så paff, jag började gråta på en gång. Benjamin fattade ingenting, han var verkligen så här: ”Va? Vad menar du?”. Sedan gick vi i omgångar ”nej, men gud” och så börjar man gråta, sa hon då i podcasten.

Annons