RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Patrick Ekwalls ekonomiska beslut för dottern efter Hannahs bortgång

27 maj, 2021 
Patrick Ekwalls beslut för 6-åriga dottern – efter Hannahs bortgång
tt
För att låta Hannah Ekwalls livsverk leva vidare kommer nu hennes vänner fortsätta driva hennes hårsalong. Och Patrick Ekwall beslutade sig för att dottern också skulle få en del i företaget.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Patrick Ekwall du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Patrick Ekwall du kanske inte visste

Den 13 februari i år gick tv-profilen tillika sportjournalisten Patrick Ekwalls fru Hannah Ekwall tragiskt bort efter en tids cancersjukdom, bara 39 år gammal. Cancern hade spridit sig till levern och skelettet, och de aggressiva bröstcancer-cellerna hade gjort sig resistenta mot all form av cellgifter.

– Sen gick det extremt snabbt. Hon lämnade oss hastigt, det tog två dagar från att hon kände sig extremt sjuk tills hon drog sitt sista andetag, berättar Patrick Ekwall nu efter en dryg månad i radioprogrammet P4 Extra.

Hannah och dottern Tindras fina stund

Efter sig lämnade Hannah Ekwall sexåriga dottern Tindra och 20-åriga bonusdottern Wilma. När Hannah fortfarande var i livet, och insåg att cancerbehandlingarna skulle leda till att hon tappade sitt hår, gjorde hon och ena dottern Tindra en speciell liten hår-ritual.

Annons

– Tindra fick raka av mig håret. Just då kändes det så himla coolt. Det kändes som man kunde ta kontrollen över situationen. Det känns också viktigt när man har barn att försöka avdramatisera allt lite. Men Tindra har ändå tagit det väldigt bra även om hon varit lite nervös och orolig när jag mått dåligt, sa Hanna Ekwall till Aftonbladet då.

Patrik Ekwalls fina hyllning till Hannah

Hannah Ekwall arbetade som frisör och drev salongen Etoile Hair, och nu berättar Patrick Ekwall hur han ska se till så att hennes hårglädje lever vidare. Inom familjen!

”Hannas salong och livsverk, Etoile Hair, lever vidare! Och det är så fantastiskt kul att den bedårande Anki Ahlbom tar över och för Hannahs ögonsten vidare. Anki var först Hannahs elev, sen hennes första anställda och nu kommer hon driva salongen vidare tillsammans med Hannahs vän Ida-Sofia Klingspor.”, skriver Patrick Ekwall på sina sociala medier nu.

Annons

Patrick Ekwalls ekonomiska beslut för 6-åriga dottern

Inte nog med att Hannah Ekwalls livsverk får leva vidare tack vare vännerna och makens engagemang – Patrick har även beslutat sig för att inte ge ifrån sig företaget helt. Och har därför skrivit över en del på både honom själv och dottern Tindra.

”Jag och Tindra äger 10 procent för att fortfarande ha en liten del av det som var Hannahs. Lösningen är den bästa jag kunde tänka mig och jag är helt övertygad om att Hannah hade älskat den. Hon var så stolt över sin härliga salong och så glad över att Anki formats till en stjärna. Som alla andra som jobbar på salongen. Boka gärna din tid på stans häftigaste salong, med Stockholms bästa frisörer mitt på Stureplan. Det är ingen drop in, det är lounge en trappa upp så du måste boka innan.”, skriver han.

Foto: TT

Annons