Mia Skäringer om misslyckade bröllopet: ”Som livet i verkligheten"

5 saker vi älskar med Mia Skäringer
Slå på ljud

Det har gått tre år sedan Mia Skäringer Lázár och Gabriel Lázár gifte sig i hemlighet i Thailands djungel. Paret höll ceremonin hemlig och giftermålet avslöjades inte förrän några månader senare när Mia Skäringer lade till makens efternamn i folkbokföringen.

Nu hyllar Mia Skäringer Lázár sin kärlek på Instagram och berättar samtidigt om den hemliga bröllopsdagen som inte riktigt gick så som de hade tänkt sig. Timmarna innan de sade ”ja” till varandra präglades nämligen av kaos och magsjuka.

Läs också: Mia Skäringer i tuff upplevelse i ”Jills veranda”

”Fortfarande imponerad över hur vi fick ihop allt med alla barn och mellan alla magsjukor”, skriver hon på Instagram och fortsätter med att berättar att hennes brudklänning inte blev som hon förväntat sig:

”Det syddes klänningar på en eftermiddag. Jag fick urringning ner till navel och du Nathalie fick grisskär istället för puderrosa.”

Men trots att timmarna innan den stora stunden kantades av motgångar, så ser skådespelaren sunt på händelserna som ledde upp till bröllopet i djungeln.

Läs också: Mia Skäringer rasar mot Acne och deras modellval

”Men det verkade tursamt. Och mer likt livet i verkligheten. Jag älskar dig Gabriel Lázár, och du fick i alla fall vara frisk under ceremonin”, skriver hon på sin Instagram.

Se hela inlägget här:

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Utvald läsning