RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Malin Berghagens egna ord om sorgen efter pappa Lasse

24 okt, 2023 
Lasse Berghagen med döttrarna Maria och Malin
Sverige har uttryckt sin djupaste sorg över förlusten av Lasse Berghagen. För dottern Malin Berghagen har det varit tunga dagar. Så här skriver hon själv om dagarna efter pappa Lasses bortgång.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

I torsdags nåddes hela Sverige av det ledsamma beskedet att Lasse Berghagen gått bort efter en tids sjukdom.

5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte visste

Internet har översvämmats av kärleksförklaringar till Lasse Berghagen och det arv han lämnade efter sig, men också av kondoleanser till hans familj; frun Eva samt hennes och Lasses gemensamma dotter Maria, 47, som båda valt ett liv utanför rampljuset. Mycket fokus har därför riktats mot äldsta dottern Malin Berghagen, som sedan länge bloggar på MåBra. Där har hon lämnat regelbundna uppdateringar om pappans sjukdomsläge och delat fina historier och kärleksfulla minnen från deras liv ihop.

Dagarna efter Lasses bortgång har familjen varit samlad och stöttat vandra, vilket Malin delat på Instagram.

Annons

Malin Berghagen sörjer pappa Lasse

På torsdagkvällen skrev hon: "Det blev en väldigt vacker dag trots allt. Tack för all er kärlek och omtanke om oss. Orkar inte skriva mer än så just nu. Ska försöka sova… Men innerligt tack."

På bloggen skriver Malin att hon behöver tid att få sörja, men också att hon mitt i denna jobbiga situation hittar stöd i ord som pappa Lasse brukade säga: ” Det vill bli bra..”.

I ett meddelande som Malin delat på Instagram påminner också vännen Sarah Dawn Finer på ett finstämt sätt om att bortgången av båda Malins föräldrar (mamma Lill-Babs gick bort 2018) närmast resulterat i landssorg, och hur fint det är, men även vikten av att komma ihåg att han först och främst var Lasse; make och pappa.

Foto: TT, Malin Berghagen Instagram

Annons