RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Kristin Kaspersens stöd till sonen Filip Lamprecht inför Let's Dance

25 feb, 2021 
Kristin Kaspersens stöd till sonen Filip Lamprecht inför Let's Dance
TT/Tv4/Instagram
Lagom till vårdagjämningen kliver Filip Lamrecht i dansskorna för att skaka sina lurviga i tävlingsprogrammet Let's Dance. Och 2019 års vinnare är ingen mindre än hans mamma Kristin Kaspersen, som är minst sagt stolt över sin son!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Här är alla vinnare av Let's DanceBrand logo
Här är alla vinnare av Let's Dance

För två år sedan dansade Kristin Kaspersen hem hela vinsten i TV4:s tävlingsprigram Let's Dance. Tillsammans med danspartnern Calle Sterner satte Kaspersen varenda steg i takt till mamma Lill-Babs låtar. En hyllning som tog svenska folket med storm och därmed röstade fram henne som 2019 års vinnare av danstävlingen.

Kristin Kaspersen är galet stolt över sonen Filip Lamprecht

I veckan avslöjades att Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht kommer tävla i årets säsong av Let's Dance. Och därmed plockar han ner mamma Kaspersens dansskor från hyllan i hopp om att göra samma storartade succé som sin mor. Mamma Kristin Kaspersen är minst sagt lycklig över beskedet:

”Galet stolt!!! Filip är med i TV4:s Let's Dance! Du är är modellen som stått framför stillbildskameran. Men aldrig inför TV-kameror i en TV-Studio, aldrig på en arena inför publik... och nu gör du det med att dansa”, stoltserar hon på sin Instagram i samma veva som nyheten om att sonen är en av årets tävlanden i programmet.

Annons

Kaspersens urgulliga film – där sonen dansar som barn

Samtidigt som hon meddelar att hon är stolt över sonens kommande medverkan, visar hon upp en liten film på Filip Lamprecht som barn, där han skakar sina lurviga.

”Jag har inte sett dig dansa sedan du var liten. Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk! För två år sedan hälsade du på när jag gjorde Let's Dance”.

Lyckan över att Filip Lamprecht tävlar med Linn Hegdal

Filip Lamprecht kommer tävla tillsammans med proffs-dansaren Linn Hegdal, som vann hela tävlingen tillsammans med John Lundvik förra året. Vilket gör mamma Kristin Kaspersen om än möjligt ännu gladare:

”Föga visste du då att det var just Linn Hegdal du skulle idag få som danslärare och danspartner. Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns, vilket gör att jag längtar ännu mer att se er ta över dansgolvet. Det här är din och Linns resa. NJUT, HA KUL och DANSA DANSA DANSA!!! Jag är galet stolt redan!”

Annons

Filip Lamprecht känner sig stel som en planka

Filip Lamprecht verkar minst lika taggad som sin mamma, inte bara över tävlingen utan även för sin danspartner Linn Hegdal.

”Äntligen får vi berätta att under våren ska jag försöka lära mig dansa och det va ingen mindre än världens bästa Linn Hegdal som drog det korta strået och ska försöka skapa rörelse i denna plankan! Ser fram emot att få dela denna resa med er här och vi ses i rutan från och med 20:e mars!”, skriver han på sina sociala medier.

Se den söta filmen på Filip som barn här (swipea):

Foto: TT/TV4/Instagram

Annons