RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Här är Magnus Ugglas dotter Agnes idag – jobbar ihop med pappa

17 maj, 2022 
magnus-uggla-dotter-agnes-MÅBRA
Agnes Uggla är Magnus Ugglas mellanbarn.
Idag gör hon som sin mor och far då hon gärna arbetar tillsammans med dem båda.
Här är 32-åringen idag!
Annons
10 saker du kanske inte visste om Magnus UgglaBrand logo
10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla

Den folkkäre rebellen Magnus Uggla, 67, är sedan 1990 gift med stora kärleken Louise ”Lollo” Uggla, 60. Hustrun som gärna håller sig undan rampljuset arbetar inom reklambranschen. Paret som bor tillsammans i en lägenhet i Stockholms innerstad visar sällan upp sig i offentliga kändissammanhang, och talar helst inte ut om privatlivet.

Men trots stort hemlighetsmakeri vet vi att Magnus Uggla har tre barn: Emelie, 42, Agnes, 32, och Ruben, 26. Hans förstfödda dotter Emelie har Magnus Uggla tillsammans med fotomodellen Ann Furelid, 63, och de andra två barnen har han med sin nuvarande hustru Louise Uggla.

Här är Magnus Ugglas dotter Agnes idag

Utöver att mellandottern Agnes Uggla enligt sajten LinkedIn arbetar som copywriter på reklambyrån Forsman & Bodenfors, poddar hon med sin musiker till far varje vecka i podcasten Uggla & Uggla. I avsnitten får vi höra hur dotter och far pratar om både ditten och datten och beskrivningen lyder: ”Magnus Uggla pratar med sin dotter Agnes om absolut ingenting.”

Agnes Uggla väljer samma karriär som sin mamma

Agnes Uggla arbetar som redan nämnt med reklam, precis som sin mamma Lollo. För ett par år sedan arbetade Agnes och Lollo Uggla på samma firma: Camp David Film. Ett bolag som sysslar med reklam och videoproduktioner. Så Agnes Uggla går därmed mer än gärna i mammas och pappas fotspår.

magnus uggla och dottern agnes på årets ELLE-gala i stockholm.
Magnus Uggla och dottern gör entré under årets ELLE-gala på Grand hotel i Stockholm i slutet på april.

Foto: TT/Instagram

Annons