RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Därför valde Dolly Parton att inte skaffa några barn

26 nov, 2021 
Därför valde Dolly Parton att inte skaffa barnS
75-åriga Dolly Parton berättar om beslutet att inte skaffa sig några barn.
”Jag tänker ofta, det var inte menat att jag skulle ha barn, så allas barn kan vara mina”, säger hon.
Annons
TV: 5 saker om Dolly Parton som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Dolly Parton som du kanske inte visste

”Jolene, Jolene, Jolene, Jolene”-sångerskan Dolly Parton, 75, har varit gift med 79-årige maken Carl Thomas Dean i 55 år. Turturduvorna har dock varit ett par i hela 58 år och de möttes när Dolly Parton blott var 17 år gammal.

– Jag är trött på honom och jag är säker på att han är trött på mig, skojade Dolly Parton i podcasten Table manners with Jessie Ware i samband med deras 54:e bröllopsdag förra året.

Maken Carl Thomas Dean är inte som sin fru vad gäller livet i rampljuset, han är helt tvärtom och backar helst flera hundra meter från allt vad kändisskap heter. I en intervju från förra året gjorde Dolly Parton klart att maken är en tyst och reserverad man som uppskattar det lugna livet.

Annons

– Jag har alltid respekterat och uppskattat det hos honom, och försökt hålla honom borta från rampljuset så mycket jag kan. Han sa: ”Jag har inte valt den här världen, jag valde dig och du valde den världen. Men vi kan hålla våra liv åtskilda och tillsammans”. Och det gör vi och har gjort, sa Dolly Parton till Entertainment tonight i oktober i fjol.

Därför ville inte Dolly Parton skaffa barn

Tidigt i relationen beslutade sig paret för att inte skaffa några barn, och Dolly Parton har tidigare förklarat hur det kom sig.

– Jag har alltid haft min familj runt mig. Carl älskar dem alla och de älskar honom. Men han är från en väldigt liten familj, säger Dolly Parton och poängterar att maken har två syskon, och hon själv kommer från en familj med elva syskon.

– Jag växte upp i en stor familj med åtta barn som är yngre än mig, och flera av mina bröder och systrar bodde med mig tidigt i livet. Jag älskade deras barn som om de var mina barnbarn, och nu har jag barnbarnsbarn. Jag tänker ofta, det var inte menat att jag skulle ha barn, så allas barn kan vara mina.

Annons
JORDAN STRAUSS
Dolly Parton och maken Carl Thomas Dean har varit tillsammans i 58 år!

Foto: TT/Instagram/

Se också: 5 Snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 Snackisar från veckan som gått
Annons