RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Bonde-Susannas starka känslor för gravidmagen – visar upp: ”Otroligt”

22 jun, 2022 
AvJennifer Iversen
Bonde Susanna visar upp sin gravidmage

Susanna Karlsson är en av Bonde söker fru-profilerna som funnit sin kärlek i succéprogrammet. År 2018 fann hon och och Hannes Haraldsson varandra – och paret har fått barn tillsammans!

För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Susanna Karlsson, 31, blev känd från de folkkära programmet Bonde söker fru där hon medverkade 2018 – och fann kärleken. Idag är Susanna och Hannes Haraldsson, 30, dessutom föräldrar till sonen Tor, 10 månader.

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssagaBrand logo
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

Susanna och Hannes delade sin första kyss i kohagen berättar Susanna på Instagram under namnet Showbonden. Susanna har tidigare berättat att hon anser Bonde söker fru är Sveriges bästa dejtingprogram, inte konstigt att hon tycker de när hon träffade sin drömprins i kohagen. Idag bor de tillsammans på en bondgård i Valdemarsvik med flertals kor.

Kampen med graviditeten: "Inget hände"

Susannas graviditet med Tor var inte helt enkel att få till. Bonde söker fru-profilen har tidigare berättat om kampen på sina sociala kanaler:

Annons

”Vintern 2019 så bestämde vi oss för att vi vill ha barn tillsammans. Jag plockade ut min spiral och vi var igång. Men inget hände? Månad efter månad gick och inget pluss på nån sticka”, skrev hon då på sin Instagram.

Susanna fick diagnosen pcos, vilket försvårade hennes väg till att bli gravid. Men till slut så plussade hon på stickan!

När det började bli dags för Tor att födas åkte familjen in till sjukhuset, då Susanna hade oregelbundna värkar. Men det var inte riktigt dags än för lilla Tor att välkomnas in i den nya världen, och paret de lämnade sjukhuset med ett igångsättningsdatum. Två dagar senare kom Tor till världen samtidigt som det pågick ett rejält åskväder på himlen.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Bonde söker fru-profilen på Instagram då.

Historien bakom namnet Tor

Familjens första son Tor har ett betydelsefullt namn för Susanna och Hannes. Sonen fick sitt namn efter Hannes pappas, som även han också hette Tor. Hannes växte upp med en pappa som läste väldigt mycket sagor för honom som barn, och favoritböckerna var historierna om vikingar och asatron.

Annons

Men Hannes pappa Tor dog i en tidig ålder och ingen annan i släkten har valt att plocka upp det namnet – förens Susanna och Hannes döpte sin son.

Fint!På sin Instagram berättar hon nu om namnvalet med egna ord:

”Om några dagar blir Tor 10 månader! Det är fortfarande otroligt svårt att inse och förstå att han kommer va här hos oss nu alltid. Ja/vi va lite inne på att börja ”vänja av”Tor med bröstet, men efter lite bökande med att sova i olika rum och löst prat om olika strategier så känner jag bara att det måste få ta sin tid! Och att jag är helt säker på att det kommer att komma ett naturligt avslut. Vår amningsresa har ju hittills varit helt naturlig och fri, så det känns inte alls i vår stil att börja planera och bestämma över hur resan ska avslutas. Så skönt att ha kommit fram till det, och min magkänsla kan få bestämma istället för normer/samhället som trycker på om när man borde sluta.”

Susanna Karlsson och sonen Tor
Susanna Karlsson och sonen Tor leker för fullt

Foto: Patrik Österberg/TT, INSTAGRAM

Annons