QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Paren som funnit varandra i tv-program – och fått barn

12 maj, 2022 
Paren som funnit varandra i tv-program – och fått barn
TT, Instagram
Vi alla vill ha kärlek, och vissa finner den i tv! Här är paren som funnit kärleken i tv-program, och därefter bildat familj och skaffat barn.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
6 gånger par från tv blev par i verklighetenBrand logo
6 gånger par från tv blev par i verkligheten

Bonde söker fru

Bonde söker fru är nog det mest träffsäkra programmet för alla som söker äkta kärlek. Genom åren har det blivit många stabila par vid säsongens slut – och de flesta av dem håller ihop än idag. Och en drös med bonde-bebisar har kommit till världen!

Annons

Andreas Vestesson och Jessica Vestesson, tidigare Ax, fann varandra i den första säsongen av Bonde söker fru. Idag är de föräldrar till dottern Emelie och tvillingarna Erik och Algot.

Anders Jönsson och Isabelle Jönsson träffades i säsong två av Bonde söker fru, och är idag föräldrar till tre barn, som heter Albin, Alfrida och Astrid.

Magnus Englund fann kärleken i Emma Gustafsson i Bonde söker fru. Paret gifte sig och skaffade ett barn, men idag är Magnus och Emma separerade.

Thilde Höök och Stefan gick lyckliga ut programmet och fick två barn ihop innan de valde att gå skilda vägar.

Rickard Hjortmar och Charlott Pettersson från säsong sex av Bonde söker fru har blivit föräldrar till två efter sin medverkan, och från samma säsong blev även Fredrik Holm och Therese Hall föräldrar till tre barn.

Efter säsong sju blev det också två barnkullar! Klas Karlsson och Sandra Karlsson har idag ett barn tillsammans, och Robert Johansson och Pauline har två barn tillsammans.

Annons

Nils Olof Olsson och Carina Tropp har två barn tillsammans idag, vilket även Sebastian Liljesblad (då Davidsson) och Petra Liljeblad, och Olle Pallars och Lisa Skoog Dahlman, har idag.

Andreas Sjöberg och Hanna, som träffades i säsong 11 har idag ett barn ihop, det har också Johan Pettersson och Sofie Andersson från säsongen året efter.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling, som efter sin medverkan i den tolfte säsongen 2017 fick en egen tv-serie på TV4 Play som hette Bondeparet, är idag föräldrar till två döttrar: Molly och Wilda.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från säsong 13 är idag föräldrar till sonen Tor, efter en gravidkamp som var annat än enkel – något som Susanna öppenhjärtigt delat med sig av i sina sociala medier.

Annons

Och så det senaste tillskottet bland alla bonde-bebisar! Pontus Mikaelsson och Lisa Lindvall från säsong 15 blev i mars i år föräldrar åt dottern Iselinn.

Ensam mamma söker

I Ensam mamma söker följer vi mammor som längtar efter kärlek! Och kärlek har det blivit – och barn!

Elin Sylvén (tidigare Näslund) och Marcus Sylvén, träffades i Ensam mamma söker 2019. Elin var då redan mamma till en dotter. Idag är makarna Elin och Marcus även föräldrar till tre gemensamma barn! Den första graviditeten skedde ganska tätt inpå att paret träffats, redan under pressträffen inför premiären av programmet kunde vi se att Elin var gravid. Och de tre barnen har kommit inom tre år!

Annons

Theodora Larsson hade tre barn när hon medverkade i Ensam mamma söker, där hon fann kärleken i Anton Uddfalk. Idag är paret nyförlovade, och föräldrar till ett gemensamt barn som fått namnet Albus – efter Albus Dumbledore i Harry Potter-filmerna.

Ex on the Beach

Ex on the Beach är inte direkt tv-serien du väljer att medverka i om målet är att hitta kärleken. Och det var inte därför Simon Väliste och Viktoria Bergh klev in i programmet. Simon var en av original-deltagarna, när Viktoria klev in som en annan deltagares ex-flickvän. Men, det hindrade inte Simon och Victoria från att falla pladask för varandra. Idag har paret två barn ihop, sönerna Ralf och Frank.

Annons

Gift vid första ögonkastet

Att gifta sig direkt när man ses för första gången är inte ett vinnande koncept för alla – men för några! Från Gift vid första ögonkastet finns det några par som kilar stadigt än idag, och det har även kommit bebisar!

Nykläcktast av alla är det så kallade Tacoparet, Sofia Lindhe och Anton Pehrson, som blev föräldrar i slutet av april i år. På Instagram berättade de i dagarna att deras dotter fått namnet Liv Vilhelmina Lindhe.

Annons

Maxine Nordlindh och Emil Nygren blev även de föräldrar ganska nyligen. I slutet av förra året kom dotter Nemi till världen.

Och! Snart kommer även en till liten Gift vid första ögonkastet-bebis till världen. Miha Alvesson och Niclas Gråberg väntar sitt första gemensamma barn.

Temptation Island

Temptation Island var dokusåpan där kärlekspar skulle sätta sin kärlek på prov, och tillbringade veckor ifrån varandra – i hus fullt av singlar. Vissa par höll ihop vid programmets slut, och andra inte.

Annons

Oliver Hunt medverkade i programmet med sin dåvarande flickvän Kristina Brorson, men det började snabbt bli skakigt under inspelningarna. Istället kunde tittarna se att Oliver fick upp ögonen för singel-tjejen Denise Desmond.

Så, när inspelningarna var slut bröt Oliver och Kristina upp, och därefter blev Oliver tillsammans med Denise. Paret fick senare barn, dottern Leona. Idag är Oliver och Denise inte längre ett par.

Robinson love edition

Några som också medverkade i Temptation Island var Kalle Zeman och Jennifer Egelryd, som åkte dit som ett par. De valde att inte stanna alla tänkta veckor i programmet, utan istället möttes de upp – och tittarna kunde se att Kalle friade till Jennifer, som svarade ja. Idag är paret föräldrar till barnen Loui och Luna.

Men, faktum är att paret först träffades i Robinson love edition, där man skulle vinna som par. Och ps. Kalle känner vi också igen från förra årets säsong av Farmen.

Annons