Anna Lindmarkers nya ord – en månad efter sambon Lars Weiss bortgång

Anna Lindmarker och Lars Weiss.
TV: Så stöttar du någon i sorg
1:19

Efter reklamen: TV: Så stöttar du någon i sorg

(1:19)

Slå på ljud

Den 19 juli kom nyheten om att Lars Weiss gått bort efter en tids sjukdom. Han grundade nyheterna på TV4 och var en ikon på kanalen.

Han levde också ihop med journalisten och nyhetsankaret Anna Lindmarker i över 20 år och de fick sonen Willy tillsammans för 15 år sedan.

”– I’m your man. Det var några av de sista orden han sa till mig, min stora kärlek, min älskade man, min vän - Lasse. Sorgen är obeskrivlig. Vi kommer att sakna honom för alltid”, skrev Anna Lindmarker på Instagram då.

Kollegornas stöd under sorgeperioden

Han sörjdes också av kollegor och vänner.

– För oss på TV4Nyheterna råder ingen tvekan om vilken betydelse Lasse har haft för det vi har gjort och fortfarande gör, men i dag tänker jag framförallt på Anna och barnen. Oerhört ledsamt, jag känner med Anna och hoppas hon kan ta sig igenom den första svåra tiden tillsammans med sina nära. Oss kollegor kan hon räkna med, sade nyhetsankaret Anders Kraft till Femina.

Anna Lindmarkers nya ord om sorgen

Nu tackar Anna Lindmarker för alla fina ord som hon fått under denna mycket svåra tid.

”Tanken var att hundarna skulle vinka och hjälpa mig att tacka för all kärlek och omtanke som jag har fått. Emmylou är som hon är och hade ingen lust. T A C K för alla fina kommentarer. Jag har sett att de är många men jag har inte riktigt orkat läsa dem, det blir så förfärligt ledsamt”, skriver hon på Instagram intill en video på sina hundar.

Anna Lindmarker fortsätter:

”Willie och jag kämpar på och har så många omkring oss som hjälper oss på alla sätt. Och så Emmylou och Baloo som tvingar mig att gå ut och samla ihop mig och vara en stark ledare. (Det går sådär. De är inte lika lydiga som de brukar vara men så småningom är jag tillbaka i full kraft.)”.

Foto: TT

TV: 5 filmer på bio i höst du kanske vill se
1:43

Efter reklamen: TV: 5 filmer på bio i höst du kanske vill se

(1:43)

Slå på ljud

Utvald läsning