RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

6 sätt att göra hemmadejtandet lyxigare och mer spännande

13 jan, 2021 
dejta hemma
Dags att kliva ur mysbrallorna och göra en investering i kärleken? Här är sex enkla tips som ger ny glöd och sätter guldkant på hemmakvällarna.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 tips för att skapa en lyckligare kärleksrelation 2021Brand logo
5 tips för att skapa en lyckligare kärleksrelation 2021

När man inte kan gå ut på roliga och mysiga dejter på samma sätt som tidigare förvandlas umgänget med ens partner lätt till ostbågesmulande framför Netflix – i samma myskläder som ni burit sedan i mars.

Visst är det skönt att vara bekväm. Och när man mest bara är hemma och träffar få andra människor känns det rätt meningslöst att hålla på och fiffa, för din partner älskar ju dig oavsett hur du ser ut.

Men kanske börjar det kännas lite sunkigt i mysbrallorna? Kanske vore det ganska trevligt att steppa upp och anstränga sig lite inför din partner? På samma sätt som du tänder till lite extra när hen anstränger sig för dig.

6 sätt att krydda upp kärlekslivet och uppvaktandet även på hemmaplan

Planera en helkväll

Planera kvällen ordentligt och sätt upp ett schema som om ni vore ute på dejt. Preppa fördrink, någon rolig aktivitet (spelkväll kanske?) kaffe och pralin och så vidare, så känns det mer som en upplevelse.

Annons

Överraska varandra

Turas om att fixa dejtkvällar. Det är roligt att planera för den andra, nästan som en sorts present, och din partner känner sig uppvaktad och speciell. Välj gärna ut ett tema som har något med er relation att göra! Återskapa er första dejt eller välj mat, dryck och musik från en semesterdestination ni drömmer om eller längtar tillbaka till?

Gör er i ordning i varsitt rum – sen möts ni

Bara grejen att överraska din partner får en att vilja anstränga sig lite extra, eller hur? Eller välj ut vad din partner ska ha på sig (kan bli precis hur hett som helst...).

Gå på museum eller konsert digitalt

Utforska alla de digitala lösningar som finns att uppleva kultur!

Ha avsmakningskväll

Ordna vinprovning, ostprovning, chokladprovning, ja det finns mycket gott att prova!

Testa Exitgames/Escaperoom hemma

Ett spel som går ut på att ni samarbetar och är ett team kan verkligen vara välgörande för kittet i relationen. (och jo, visst kan det ibland bli tvärtom i spel, med sällan under en dejtkväll?). Finns att köpa i många olika upplagor på nätet. En riktigt rolig, klurig och spännande helkväll väntar!

Annons