RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

18 kändisars kloka ord om kärlek och relationer

30 mar, 2020 
Kärlek slår till när vi minst anar det och påverkar oss på en rad olika vis. Här är 18 kändisar som alla blivit träffade av amors pilar, och sedan formulerat tänkvärda citat kring det.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Våren är in ingång och kanske går just du runt med de där välbekanta fjärilarna i magen. Ibland är det svårt att sätta ord på känslorna så därför låter vi kändisarna säga ett par väl valda ord om kärlek och relationer. Igenkänning utlovas!

Taylor Swift

taylor swift
När det kommer till kritan glömmer vi allt vad checklistor heter, menar Taylor Swift.

Inga checklistor i världen rår på riktiga känslor, menar Taylor Swift och säger:

– Här är det jag har lärt mig om deal-breakers: Om du har tillräckligt mycket naturlig kemi med någon så har du överseende med allt som du annars skulle ha påstått vara en deal-breaker.

Annons

Kim Kardashian

Kim Kardashian
Kim Kardashian kilar stadigt med Kanye West.

Keeping Up With The Kardashians stora stjärna Kim, som varit gift två gånger tidigare, har sagt att bröllopet med den tredje maken Kanye West i Paris fick henne att inse vad livet går ut på.

– Jag svär att från det ögonblick jag landade i Paris föll jag handlöst för honom och tänkte ’Herre gud, varför har jag inte gjort det här tidigare?’. Som att detta är vad livet verkligen handlar om – kärlek, humor och riktigt stöd. 

Lady Gaga

lady gaga
Lady Gaga tror på att sätta sig själv i främsta rummet.

– Vissa kvinnor väljer att följa män, och andra väljer att följa sina drömmar. Om du undrar vilken väg du ska välja, kom ihåg att din karriär aldrig kommer att vakna upp en dag och säga att den inte älskar dig längre, sa Lady Gaga i Cosmo redan 2010.

Annons

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus tror på att vara autentisk i relation till andra.

– Jag tror att problemet med många relationer är att du inte har tid att vara dig själv, har Miley Cyrus sagt och ingen kan väl beskylla henne för att göra någonting annat än att gå sin egen väg!

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith gifte sig med sin Will 1997.

Sedan hon gifte sig med Will Smith för över 20 år sedan har Jada Pinkett Smith varit noga med att inte hålla romantiska relationer för mer än andra relationer. I en intervju med Essence förklarade hon:

Annons

– Det enda vi behöver göra i livet är att finna den form av kärlek som tillåter oss att tillföra det bästa vi har av oss själva.

Huruvida det är kärlek till katten, grannen, mamma eller bästa vännen är alltså av mindre vikt, menar hon!

Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow
Gwyneth Paltrow har inte alltid haft det lätt i kärleksrelationer.

Skådespelerskan Gwyneth Paltrow har också en del att säga om hur romantisk kärlek anses vara den bästa formen av kärlek.

– Om du ser på livet som ett tårtdiagram så är den romantiska tårtbiten där all skit kommer från. Jag har alltid känt att jag varit en god vän, mamma, dotter, syster, kollega – men att jag varit som trasigast i den romantiska biten, säger hon i en intervju med magasinet Sunday Time’s Style.

Annons

Amy Schumer

amy schumer
Amy Schumer skojar till det.

Komikern Amy Schumer älskar kärlek , men inser också dess begränsningar. Hon har förklarat hur hon kom till den insikten så här:

– Jag är väldigt hoppfull och jag växte upp med alla historier om kärlek som människor berättade. Jag upptäckte sedan att allas föräldrar dör och att riktiga prinsessor halshuggs, så jag har fått en mer realistisk syn på det.

Katy Perry

katy perry
Katy Perry fick kyssa en del grodor innan hon föll för sin Orlando Bloom.

– Kärlek till dig själv kommer i första hand, och först där efter kan du ge bort kärlek, har sångerskan som nu väntar sitt första barn med Orlando Bloom förklarat sin syn på saken.

Annons

Chrissy Teigen

chrissy teigen
Chrissy Teigen gick långsamt fram med maken John Legend.

När Chrissy Tiegen träffade sin make John Legend var hon noga med att inte stressa fram några känslor. I en intervju med Cosmopolitan förklarar hon:

– Det värsta du kan göra är att försöka få någon som honom att stadga sig i ett tidigt skede, och därmed få honom att sedan känna att det finns så mycket mer för honom där ute. Jag behöll lugnet under en lång tid. Inte en enda gång frågade jag honom ’Vad är vi?’. Bröllop var aldrig mitt mål, för jag har aldrig varit traditionell. Jag var bara glad att få vara med honom.

Annons

Naaw!

Ryan Reynolds

ryan reynolds
Ryan Reynolds blev till sin förvåning än mer kär i sin fru Blake Livley när hon födde deras barn.

När skådespelaren Ryan Reynolds besökte David Lettermans talkshow berättade han om hur hans känslor för hustrun Blake Lively växte under hennes förlossning av deras första barn.

– Jag är inget fan av att spy ut sentimentala kärleksförklaringar rakt ut i luften, men när hon födde det barnet så blev jag med kär i henne än jag någonsin varit i mitt liv. Jag kunde inte ens tro det.

Ryan Gosling

ryan gosling
Det finns bara en drömkvinna för Ryan Gosling.

På frågan i Hello! Magazine om hurdan hans drömkvinna är svarar Ryan Gosling:

Annons

– Hon är Eva Mendes. Det finns ingenting annat jag letar efter.

Hustrun Eva moste ha blivit glad över det svaret.

Portia di Rossi

portia di rossi
Portia Di Rossi om hur hon föll pladask för Ellen Degeneres.

Ellen och Portias kärlekssaga startade redan för 20 år sedan när de träffades för första gången. I en intervju med The Advocate förklarade Portia:

– Jag tappade andan av Ellen. Det hade aldrig hänt mig förut att jag såg någon och upplevde alla de saker du hör om i sånger eller läser om i poesi. Jag var knäsvag.

Ellen DeGeneres

ellen degeneres
Ellen Degeneres menar att förståelse för varandra är det absolut viktigaste i ett äktenskap.

Ellen hyllar i sin tur sin hustru Portia i en intervju med Harpers Bazaar och säger:

Annons

– Portia förstår mig helt och hållet. I våra äktenskapslöften läste hon upp ett citat. ”Det är bra att vara älskad. Det är enormt att vara förstådd”. Och för mig är det allt. Vad ”Jag älskar dig” egentligen betyder är ”Jag förstår dig”, och hon älskar mig för allt det jag är. Hon stöttar mig och gör mig lycklig.

Demi Lovato

demi lovato
För Demi Lovato har kärlekslivet varit en berg- och dalbana.

Sångerskan Demi Lovato har kämpat med en rad missbruk inklusive alkoholism och droger. Hon har även levt med bulimi i många år. Detta har präglat också hennes kärleksliv, inte minst i relationen med exet Wilmer Valdemerra som hon var tillsammans med i sex år. I dokumentären Simply Complicated berättade Demi vad det senaste decenniet lärt henne om kärlek. 

Annons

– Jag har lärt mig att sex är naturligt, jag har lärt mig att kärlek är nödvändigt, hjärtesorg är oundvikligt och ensamhet är brutalt.

Justin Timberlake

justin timberlake
Justin Timberlake är glad att han hittat sin Jessica Biel.

– Då och då när jag tittar på henne utan att hon vet om det, får jag en känsla av att ”även om jag skulle göra dåliga val resten av livet, så har jag gjort ett riktigt bra val”, sa Justin Timberlake och syftade på äktenskapet med hustrun Jessica Biel, när han gästade Ellen DeGeneres talkshow.

Brad Pitt

brad pitt
Brad Pitt tror på att kämpa för sina relationer.

På AFI Fest år 2015 sade One Upon A Time In Hollywod-skådespelaren Brad Pitt, som nu har två skilsmässor i ryggen, så här om att leva i långa relationer:

Annons

– Jag tror att för min del handlar det om att det är en lång väg att vandra och att det är värt mödan. Behållningen på det som är värt att kämpa för är betydligt större då än vid någon ny romans.

Barack Obama

barack obama
Barack Obama beundrar hustrun Michelle som inte låtit sig ryckas med i Vita husets jargong.

USA:s tidigare president Barack Obama har hyllat sin och hustrun Michelles relation vid många tillfällen. I en intervju med The New York Times Magazine sade han att det han värderar mest med sitt äktenskap är hur det åtskiljer sig från allt han mötte i arbetet i Vita huset:

Annons

– Mitt äktenskap är någonting annat än allt fjanteri i Washington. Michelle är inte en del av fjanteriet.

Vilken tur!

Beyoncé

beyoncé
Beyoncé känner sig trygg med sin Jay-Z.

Superstjärnorna Beyoncé och Jay-Z:s äktenskap har varit föremål för mycket skriverier, inte minst efter den otrohetsskandal som uppdagades för några år sedan. Men Beyoncé försäkrar i Essence att vad de har är starkt:

– Det jag och Jay har är äkta. Det handlar inte om intervjuer eller rätt fototillfälle. Det är äkta.

Foto: TT

Källa: Insider, Glamour, People, Bestlife

LÄS MER:

7 svenska kändisar som har skaffat hund: ”Villkorslös kärlek”

7 kärlekspar på film som hatade varandra i verkligheten

10 fantastiska böcker om kärlek

Annons