Fråga psykologenNarcissismUtmattningssyndromHögkänslighetHantera känslorADHD

Här är dina mest ondskefulla sidor – enligt ditt stjärntecken

30 maj, 2017 
Joel Linde
Varje stjärntecken har en mörk sida – frågan är bara vilken som är mörkast?
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Även om ditt stjärntecken i grunden riktigt sprutar godhet finns det en mörkare sida av alla mynt. En sida som gör att vem som helst faktiskt kan bli en riktigt jobbig, och ibland riktigt elak figur.

Om du inte är rädd för lite självkritik bör du läsa vidare, men bli inte arg på oss om du ser något du inte gillar. Vi är bara budbärare!

På en skala från 1 till 10 – så här ond är du, baserat på ditt stjärntecken.

 

Vädur: Är en stridslysten drama queen

Vädurar är hetlevrade. De styrs av Mars, krigets planet, och är alltid redo att gå i strid – i tid och otid.

Du är lyckligt lottad om du lyckas slinka undan vädurens skottglugg – något som endast händer om någon annan gör dem ännu surare så att de glömmer bort att läxa upp dig.

Ondhet: 5

Oxe: Får blackouts av ilska

Det finns en fara i lugnet som den samlade oxen ger sken av. De som känner dem (lite för dåligt) kommer hävda att oxen aldrig blir arg. Men tro oss – det blir de. De har bara en väldigt hög kokpunkt.

Annons

De väntar tills deras känslor helt tar kontrollen och när de väl gör det… Var på din vakt bara, ok!

Ondhet: 4

Tvilling: Ljuger utan att veta om det

För att använda USA:s president Donald Trump som ett exempel på detta: Oavsett om tvillingen vet om den ljuger eller inte så kan det faktiskt vara så att de är oförmögna att tala sanning.

Det kan bero på tvillingens ombytlighet, som i allra högsta grad styrs av dagens känsloläge. De kanske inte är direkt onda, men deras avsaknad av självmedvetenhet kan få dem att göra en del ganska tarvliga grejer.

Ondhet: 7

Kräfta: Släpper. Inte. Taget

Kräftor kan bli klängiga. De har ett medfött behov av kärlek och att bli omhändertagna eftersom de styrs av månen – femininitetens planet. När de ställt in siktet på någon släpper de inte taget då deras behov av närhet helt enkelt alltid tar över.

Ondhet: 8

Lejon: Matar dig med självtvivel

Ett lejon kommer aldrig anstränga sig för att skada någon annan eftersom de känner att de generellt står över andra vanliga människor. Däremot har de inga problem att skada andra genom att ständigt påminna dem om att de aldrig kommer bli lika lyckade och perfekta som lejonen.

Annons

Ondhet: 3

Jungfru: Vill förbättra dig

Jungfrun är kritisk till det mesta, men det bottnar i viljan att hjälpa – och förbättra. Åtminstone är det vad de själva säger. De strävar alltid efter att förbättra sig själva och utgår från att du vill ha deras hjälp att göra detsamma. Och med hjälp menar de konkret kritik som får dig att känna dig som jordens sämsta varelse.

Ondhet: 2

Våg: Har en egen syn på rättvisa

Hård men rättvis är en beskrivning som stämmer väl in på vågen. De motiverar sina förehavanden med en skarp linje av rättvisa, men om du av någon anledning skulle hamna på fel sida av den linjen är du rökt. Då spelar er vänskap inte särskilt stor roll längre.

Ondhet: 7

Skorpion: Avskyr svaghet

Skorpioner älskar maktspel och de utsätter dig gärna för att testa din lojalitet. Innerst inne är de känsliga och omtänksamma men det är kvaliteter de ser som en svaghet. Därför beskyller de gärna dig för något om de känner sig överväldigade av dessa svaga känslor – och hämnd är inget de drar sig för.

Annons

Ondhet: 9

Skytt: Ser världen som svart eller vit

En skytt har inte självinsikt nog att inse hur onda de faktiskt kan vara, vilket bara gör dem ännu ondare. De ser saker svart eller vitt och har inte mycket till övers för empati och ”andra perspektiv”. Nej, rätt är rätt och fel är fel, och har du fel så kan du hamna i ett ordentligt oväder signerat skytten.

Ondhet: 10

Stenbock: Sänker dig totalt

Om en stenbock känner att du på något sätt hotar dem i deras position kommer de göra det till sitt mål i livet att sänka dig. Du har inte nödvändigtvis gjort något fel, men stenbocken vill helt enkelt vara bättre. Egentligen använder stenbocken inga fulknep – den ser bara till så att du tappar all tro på dig själv genom att ge sig den på att alltid vara bättre än dig.

Ondhet: 6

Vattuman: Låter dig aldrig glömma

Bråka inte med vattumannen, ty den glömmer aldrig. Många klarar sig nästan hela livet utan att hamna i vattumannens våld eftersom vattumän generellt sett inte bryr sig så mycket om vad andra människor har för sig. Men skulle du råka förnärma en vattuman så kommer den dessvärre aldrig glömma det – oavsett hur mycket du ber om ursäkt. Vattumannen å andra sidan har inga problem med att förneka sina egna misstag.

Annons

Ondhet: 5

Fisk: Spelar offer

De tror ofta det bästa om människor vilket gör att de ofta blir utnyttjade. Men samtidigt är fisken medveten om denna orättvisa och kommer beklaga sig över detta och spela offer tills du önskar att du aldrig träffat dem. Kanske inte rent ond, men nog så jobbig.

Ondhet: 3

Ja ni ser ju – Zara Larsson och alla andra skyttar har lite mer ondska i sig än övriga stjärntecken.

Via: Elite daily

 

Ditt hälsoastro 2017 – så blir året för just ditt stjärntecken

Läs också: Ditt hälsoastro 2017 – så blir året för just ditt stjärntecken

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons