Dina värsta egenskaper – baserat på ditt stjärntecken

Vanor som gör dig trött.

Hur jordens position runt sin egen axel skulle avgöra människors personlighet är det inte alla som förstår, men det finns en hel drös människor som ändå är övertygade om att så är fallet.

Så om du är en av dem, eller någon som helt enkelt uppskattar läsningen trots bättre vetande, kan du ju lika gärna ta reda på vilka mindre charmiga egenskaper som medföljde ditt stjärntecken.

Vädur (aries) 21 mars – 19 april

Dessa rackare hörs och syns. De kan absolut vara trevliga och sociala, men märk väl, en vädur har en icke sviktande förmåga att få samtal att handla om sig själv. De väntar efter den där lilla, lilla pausen i ett samtal för att kasta sig in och berätta sin egen historia kring detta. Det ligger helt enkelt i en vädurs natur att jämföra allt med sig själv.

Oxen (taurus) 20 april – 20 maj

Oxen är en Venus-styrd person och är ofta både vänskaplig och känslosam. Detta låter ju inte alls som något negativt och nej, det säger vi inte. Det som däremot kan bli lite påfrestande med oxen är när den börjar klämma och känna in absurdum på exakt alla andra varelser med lemmar. Så nästa gång du är på krogen och känner en arm runt din midja och en hand som smeker dig på axeln är det antingen någon som är extremt sugen på dig, eller också bara en oxe som är på väg förbi.

Tvilling (gemini) 21 maj – 20 juni

Precis som namnet på tecknet antyder har tvillingen något av en personlighetsklyvning. Hen är snabb på avtryckaren och häver ofta ur sig åsikter om allt möjligt, inte sällan utan ordentlig täckning, för att sedan hoppa över till ”nästa person” som inte alls kan minnas att hen sa något sådant. Bestäm dig, tvilling!

Kräfta (cancer) 21 juni – 22 juli

Känner du någon som ofta vältrar sig i självömkan, som gråter till Hitta Nemo och alltid tar skämt lite för personligt? Då är det med stor sannolikhet en kräfta. Seriöst, slappna av lite och inse att folk inte alls dömer dig som du tror. Förutom när du gråter för att du tror att folk dömer dig – då dömer de dig på riktigt.

Lejon (leo) 23 juli – 22 augusti

Det är härligt att hänga med lejon. De har självsäkerheten alla vi andra avundas och de bär den väl. Men även solen har fläckar. I lejonets fall syns dem alltför väl när allt inte går som det alltid gått för lejonet, nämligen friktionsfritt. Då lyser självhävdelsebehovet dessvärre igenom och lejonet gör sitt bästa för att hamna i centrum igen, kanske genom ett öronbedövande, never ending skratt.

Jungfru (virgo) 23 augusti – 22 september

Det här kan vara en jobbig jäkel alltså. En sån där riktigt besserwisser. Trots att de kanske inte menar illa är jungfrun den typen av person som sitter inne på en massa trivial information som den strösslar över sin omgivning i tid och otid. Oftast otid, eftersom det sällan tillför något till samtalet när hen avbryter för att förklara hur många hästkrafter bilen som just körde förbi har. Bara för att, liksom.

Vågen (libra) 23 september – 22 oktober

Ni är superhärliga, alla vågar där ute. Ni är vänliga och har därför massor av vänner. Men detta konstanta uppvaktande har också gjort er oförmögna att vara själva, så när det inträffar en gång i kvartalet tappar ni helt orienteringen. Vad händer när ingen vill gå ut och dricka vin och ingen lajkar dina bilder? Undergången, det är vad som händer.

Skorpionen (scorpio) 23 oktober – 21 november)

Inte helt olikt jungfrun gillar skorpionen att upplysa sin omgivning om hur det ligger till i världen. Det går att dra vissa paralleller mellan skorpioner och typ Rainman, för att ta ett välkänt exempel, som värderar tydliga distinktioner mellan rätt och fel, rimligt och orimligt mer än något annat.

Skytten (sagittarius) 22 november – 21 december

Vissa, för att inte säga de flesta, människor trivs med en god diskussion. Om den kan hållas på en mogen nivås, vill säga. Skytten är en krigare och ser inte på en diskussion som något larvigt samtal mellan två människor som luftar sina olika livserfarenheter och synpunkter inför varandra. För skytten är det döda eller dödas som gäller. Och dö är i princip vad du vill göra om du snärjs i en ”diskussion” av en skytt.

Stenbock (capricorn) 22 december – 19 januari

Högst upp på täppan tornar dessa naturliga ledare, inte sällan med en provocerande självklarhet. De är duktiga på vad de gör men de behöver ju inte vara sviniga mot andra för den sakens skull. Stenbocken är inte heller den roligaste du kan ha att göra med eftersom hen liksom kalkylerar varje drag för maximal, monetär och social framgång.

Vattuman (aquarius) 20 januari – 18 februari

Dessa skulle kunna beskrivas som filurer, lite märkliga, flummiga liksom. Ibland undrar man om de liksom skippat grundkursen i mänskligt beteende. De har ofta ganska egendomliga uppfattningar om hur man beter sig och om du ifrågasätter dem blir du ofta avsnäst av vattumannen.

Fisk (pisces) 19 februari – 20 mars

Fiskar är stimulanstorskar…

Och nu när vi skrattat färdigt går vi vidare. Fiskar är ständigt upptagna med sociala medier och lever liksom i en fantasivärld där matlådor inte existerar. Men detta ständiga uppdaterande och socialiserande dränerar mobilbatteriet som ingenting annat vilket leder till att det inte är en lätt uppgift att få tag på en fisk.

 

Hitta din träningsform – baserat på ditt stjärntecken

horoskop-traningsform-start

Läs också: Hitta din träningsform – baserat på ditt stjärntecken

 

 

Utvald läsning