Det säger din sittställning om din personlighet

Din sittställning avslöjar.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Vårt kroppsspråk säger mycket om oss, så långt är nog de flesta beredda att hålla med. Vi vänder oss mot personer vi är intresserade av, vi gestikulerar, ler eller ser likgiltiga ut. Allt sådant säger något om oss, för den som är lyhörd.

Denna vetskap, menar vissa, går även att applicera på hur vi sitter. Hur du korsar eller inte korsar dina ben kan säga en del om dig som person – om du väljer att tro på det. Ta en titt på dessa beskrivningar av positionerna på bilden och avgör själv!

Läs också: Din sovställning avslöjar din personlighet

A

Förlåt oss, alla position a:are, men det har sagts om er att ni kan vara en smula naiva. Ni kan ha en ”stoppa huvudet i sanden”-approach till saker och ting, i hopp om att det löser sig ändå. Men ni är roliga, det ska ni ha, och lätta att umgås med. Ni övertänker inte saker och är spontana, kreativa och charmiga.

B

God morgon, drömmare! Du spenderar merparten av din tid i ditt huvud där du kan besöka fantastiska platser och teoretisera underbara idéer. När folk delar bilden av en isbjörn som skyfflar huvudet framför sig, för att illustrera måndagar, är du helt oförstående. Måndagar är ju det bästa som finns! Ny vecka, nya möjligheter!

C

Personer som varit hemma hos dig har ofta antytt att det kanske är lite stökigt. Det handlar så klart bara om att de själva inte har något koll på var de ska leta efter grejer. Dessutom är det tråkigt när något är för uppstyrt. Komfort är ändå prio ett och det gäller både hemmet och kläder. Ängslighet är det värsta du vet.

Läs också: Forskare: Din personlighet avgör hur du äter

D

Ditt ledord i livet är ordning. Dessvärre är det inte tillräckligt många som delar den åsikten. Varje dag stöter då på galningar som tycker det är okej att komma sent eller hångla på offentliga platser och därför trivs du egentligen bäst hemma där allt står rätt till. Även om folk i din omgivning inte alltid delar dina åsikter gillar de ändå hur smart och driven du är och utan dig skulle faktiskt inte mycket bli av.

E

Visst, det finns massa saker att göra men var sak har ändå sin tid, det måste vi ändå slå fast. Folk gör bäst i att inte stressa dig eller kritisera dina val för de kan de liksom få äta upp, så att säga. Dina främsta egenskaper, enligt dig själv, är att du är dig själv, du gör vad du känner för, du är självständig och faktiskt ganska kaxig. Men det förtjänar de! Din mörkaste hemlighet är att du bryr dig mer om hur du ser ut än vad du är villig att medge.

Dina värsta egenskaper – baserat på ditt stjärntecken

Vanor som gör dig trött.

Läs även: Dina värsta egenskaper – baserat på ditt stjärntecken

 

 

Mer innehåll från MåBra
Dela på: