Annons

Annons

Möt vår utmanare – häng med du också!

Nu är det premiär för MåBra-utmaningen, satsningen där våra experter coachar en känd profil – och dig – till framgång.

Personliga tränaren Katarina Woxnerud och kostexperten Marie Tegnér coachar!

Först ut att fatta stafettpinnen är Sara Edwardsson, som antagit utmaningen att blir fri från sockerberoendet och lära sig springa en hel mil – på 13 veckor!

Annons

Sara Edwardsson får ofta frågan vilken personlig tränare hon har, och vad hon har för knep att hålla sig i sådan fin form. Men sanningen är att det inte finns någon träning alls i Saras liv.

– Om jag joggar några kilometer får jag blodsmak i munnen, och tiden räcker aldrig till för träning, säger hon. Och tillägger att hon hämtar energi från ständiga sockerkickar och därför behöver hjälp mot sitt sötbegär.

MåBra möter upp med två experter, som under de kommande 13 veckorna ska ge Sara alla förutsättningar som krävs för att vässa både kondis och matvanor. Till sin hjälp har hon personliga tränaren Katarina Woxnerud och MåBra:s viktcoach Marie Tegnér. Via deras skräddarsydda tränings- och kostprogram kommer både Sara och övriga deltagare i MåBra-utmaningen att kunna nå samma mål, samtidigt!

 

Namn: Sara Edwardsson

Ålder: 41

Bor: Stockholm

Familj: Sambon Robert och barnen Irmeli,9, och Morris, 6.

Gör: Turnerar med musik från egna cd:n dansbarn, utvecklar barnprogram åt SVT samt jobbar på True Stories, som skapar barnkoncept för företag med barnfamiljer som kunder. Med mera, med mera…

Utmaning: Att lära mig springa en mil – och kuta i från sötsuget på kuppen!

 

 

 

Häng med – som deltagare eller åskådare!

mabra.com/utmaningen publicerar vi löpande experttips och träningsupplägg, som seg för seg säkrar att du klarar av slutmålen.

Klicka här för att komma dit!

sara.mabra.com kan du följa Sara Edwardssons spännande resa mot toppformen. Här kan du peppa henne, och övriga deltagare – och få en dunk i ryggen själv när det behövs!

Till bloggen >>

 

Nu kör vi!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…