Unna dig i vinterkylan – 8 fuktgivande ansiktsmasker mot torr hy

Återfuktande ansiktsmasker

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Känner du dig torr och stram nu när vinterkylan börjar krypa på? Då är du inte ensam. Under den här tiden av året får många torr och fuktfattig hud på grund av väderomslaget. Något som däremot hjälper är en bra och fuktgivande ansiktsmask att unna dig!

Fuktgivande ansiktsmasker som räddar torr hy:

Vi listar 8 ansiktsmasker som boostar huden både med massor av fukt och som verkar vårdande – riktiga räddare i nöden!

1. Cucumber De-Tox mask, Peter Thomas Roth

Gelbaserad mask som återfuktar, avgiftar och dränerar torr och irriterad hud med antioxidanter och växtextrakt. Passar alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

2. Återfuktande mask med anti-ageing, Sensai

En anti-ageing mask som innehåller botanisk blandning av oljor, som omedelbart smälter in i huden vid kroppstemperatur och ger hållbar återfuktning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

3. Fuktgivande nattmask, Filorga

En nattmask som innehåller ingredienser som revitaliserar huden och arbetar under natten för att motverka trötthetstecken, samtidigt som en booster ger volym och fukt åt huden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4. Vårdande ansiktsmask, Clarins

En vårdande ansiktsmask som stärker och lugnar den allra torraste huden. Innehåller bland annat smör från vildmango och mangoolja. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

5. Återfuktande ansiktsmask, Maria Åkerberg

Face Mask Moist med eteriska oljor från neroli och mandarin är en fuktgivande mask för alla hudtyper. Den stärker huden, förbättrar strukturen och verkar utslätande. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

6. Skin Hydrating Masque, Dermalogica

En oljefri gelmask som ger ger nytt liv åt stressad, trött och torr hy. Ett avancerat komplex med hyalyronsyra och lipider genomfuktar och stärker hudens skydd mot uttorkning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

7. Återfuktande mask mot torr hy, Biotherm

Life Plankton är en välgörande ansiktsmask som verkar närande och lindrande när din hy känns torr och stram, livlös och trött, eller när du upplever rodnad och irritation. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

8. Återfuktande leave-on mask, Exuviance

En djupverkande och intensivt återfuktande leave-on mask som återfuktar huden samtidigt som hudens egen skyddsbarriär stärks. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

Återfukta mera! 15 duscholjor för torr och känslig hud

Akuthjälp mot torr hy – 10 feta ansiktskrämer

Enkla superknepet ger din hud ny lyster

Redaktionens tips
Dela på: