Akuthjälp mot torr hy – 10 feta ansiktskrämer

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Kylan har nu anlänt på riktigt och verkar vara här för att stanna. Det leder till att många får en extra torr hy. Det är alltså dags att byta ut vissa produkter i ditt badrumsskåp till riktiga räddare i nöden mot torr och frasig hy. Välj en ansiktskräm som går in och verkar på djupet och som håller dig återfuktad hela dagen. Men vilka produkter är värda att testa? Här listar vi på MåBra våra stora favoriter som toppar listorna från budgetfavoriter till lyxiga varianter, som alla håller dig rejält återfuktad vintern 2020.

10 ansiktskrämer som räddar torr hy vintern 2020:

Glöm inte bort att det är extra viktigt att följa din ansiktsrutin nu. Starta med att rengöra ordentligt följt av ett serum med aktiva ämnen och avsluta alltid med en återfuktande olja som reparerar hudbarriären och dämpar torrhet.

1. Ansiktskräm, Kiehls

ansiktskram-khiels

En populär ansiktskräm i lätt konsistens som snabbt tränger in i hyn. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

2. Ansiktskräm, Paula´s Choice

ansiktskram-paulas-choice
En fyllig och återfuktande ansiktsmaks för alla hudtyper och för de med extra torr hy. Den finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).
ansiktskram-the-ordinary

3. Ansiktskräm, The Ordinary

ansiktskram-ole-henrikssen
En återfuktande kräm med HA som skyddar huden och återfuktar på djupet. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).
ansiktskram-cetaphil

4. Ansiktskräm, Ole Henriksen

En ultimat återfuktande ansiktskräm som passar alla oavsett hudtyp och ålder. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).
ansiktskram-exuviance

5. Ansiktskräm, Cetaphil

En populär ansiktskräm inom budgetkategorin som ger en lång och bestående återfuktning. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

ansiktskram-maria-akerberg

6. Ansiktskräm, Exuviance

En djupverkande och fuktgivande ansiktsmask perfekt till vinterns torra klimat. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

ansiktskram-biotherm

7. Ansiktskräm, Maria Åkerberg

En ansiktskräm som innehåller eteriska oljor och ger mycket fukt. Den passar både dag och natt. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

ansiktskram-filorga

8. Ansiktskräm, Biotherm

En återfuktande dagkräm som mjukgör och ger huden extra lyster. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

ansiktskram-klairs

9. Ansiktskräm, Filorga

En intensivt återfuktande kräm som motverkar rynkor och pigmenteringar. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

10. Ansiktskräm, Klairs

En vårdande ansiktskräm rik på skyddande E vitamin som skyddar mot uv-strålning och återfuktar på djupet. Den finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).
Foto: TT
LÄS MER: 

Mer inspirerande innehåll från oss på MåBra:

Dela på: