Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Måla ett leende på läpparna - vi testar läppkritor

27 nov, 2013 
De ger färg, glans och vård och är smidiga att använda. MåBra har testat de nya läppkritorna!
Annons

Mary Kay At Play Lip crayon

Betyg: 3 av 5

Omdöme: Har en lite tunnare udd än de andra, något vissa testare gillar och andra inte. Lättapplicerad med en behaglig doft. Färgen är ganska naturlig och sitter bra. Minus till att kritan måste vässas.

Pris 149 kr.

Make Up Store Chubby lipstick

Betyg: 3 av 5

Omdöme: Lite för torr för vissa testare som tycker att färgen lägger sig som en yta på läpparna. Färgen innehåller inget glitter, vilket är bra för dig som inte vill ha för mycket lyster. Färgen blir jämn och sitter bra. Minus att pennan måste vässas, till skillnad från de andra där udden skruvas upp.

Pris 135 kr.

Isadora Twist up gloss stick

Betyg: 3 av 5

Omdöme: Har en lite torrare konsistens än de andra, påminner mer om ett läppstift än ett glans. Är lätt att applicera och ger ett jämnt och snyggt resultat. Färgen är rejäl och sitter länge. Naturlig lite söt doft.

Pris 119 kr.

Collistar Twist

Betyg: 4 av 5

Annons

Omdöme: Krita med tjock snedställd udd, vilket gör den lättapplicerad. Ger lagom med färg och känns fuktgivande och vårdande, dock lite kladdig i konsistensen. Doftar vanilj, vilket inte faller alla testare i smaken.

Pris 160 kr.

Lumene Miracle lip sorbet

Betyg: 5 av 5

Omdöme: Här får man allt i ett: Färg, fukt och glans. Kritan är lätt att applicera och ger ett naturligt, lite skimrade resultat. Känns mjuk och skön på läpparna och har en diskret lite fruktig doft.

Pris: 119 kr.

 

Så gjorde vi: En grupp kvinnor har provat ett antal produkter inom samma kategori. Testet är inte vetenskapligt, utan bygger på personliga bedömningar.

Läs också:

Mjuka läppar nu! MåBra testar vårdande läppbalsam

MåBra testar: BB-crèmer för askungehy

MåBra testar: Fuktgivande ansiktsmasker

 

AV: Anna Sundesten

BILD: Thinkstock

Annons