Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Mjuka läppar nu! MåBra testar vårdande läppbalsam

29 okt, 2013 
Mjuka läppar!
Ge torra läppar en omgång med mjukgörande läppbalsam - vi har hittat de bästa varianterna!
Annons

Clarins moisture replenishing lip balm

Betyg: 4+ av 5

Omdöme: Doftar diskret och känns mjuk och skön på läpparna. Har en mjukgörande effekt som håller i sig. Något kladdig konsistens som påminner om ett läppglans. För dig som både vill ha glans och en mjukgörande effekt är den här produkten perfekt!

Pris 185 kr.

The Body shop Aloe lip care

Betyg: 4 av 5

Omdöme: Tvåa efter en jämn match mot vinnaren. Fräscht läppbalsam med skön konsistens och härlig doft. Sitter bra på läpparna och gör dem mjukare. Har en lite kladdig konsistens, vilket drar ner slutbetyget.

Pris 125 kr.

La Roche-Posay Lip repair cream

Betyg: 3 av 5

Omdöme: Parfymfritt läppbalsam, som kan passa dig som är allergiskeller den som vill ha en naturlig doft. Har dock en ganska tjock konsistens, något som inte faller alla testare i smaken. Känns som en produkt för riktigt torra läppar!

Pris 85 kr.

Vichy Nutriextra Lips

Betyg: 3 av 5

Omdöme: Får höga betyg när det gäller den vårdande och mjukgörande effekten. Känns inte kladdig på, utan bara fuktig. Men den starka doften drar ner helhetsbetyget. Som att sätta parfym direkt på läpparna, menar vissa.

Annons

Pris 79 kr.

Burt’s Bees beeswax lip balm

Betyg: 3 av 5

Omdöme: 

Mintdoftade cerat som svider lite när man inte är van, inget för dig med känsliga läppar eller munsår. Men läpparna blir mjuka, utan att bli kladdiga. Tuben är oglamourös men räcker länge. Bra naturligt alternativ!

Pris 39 kr.

 

Så gjorde vi: En grupp kvinnor har provat ett antal produkter inom samma katergori. Testet är inte vetenskapligt, utan bygger på personliga bedömningar.

Annons