Knepet bakom Jennifer Lopez skönhet som du har hemma i köket

Jennifer Lopez ler
Slå på ljud

Jennifer Lopez, 51, har under årtionden ansetts vara en av de vackraste kvinnorna i världen, och under de senaste åren har allt fler förundrats över hur stjärnan helt enkelt inte ser ut att åldras.

När Lopez nu släpper sitt skönhetsmärke med hudvård, J Lo Beauty, är det nog många som hoppas att de ska få stjärnans skönhet och väldigt långsamma åldrande på köpet.

Men Jennifer Lopez erkänner att hon burit med sig ett skönhetsknep från ung ålder, som hennes mamma lärde henne – som inte är särskilt exklusivt. I stället är det något som de allra flesta har hemma i sina köksskåp, nämligen olivolja.

– Min mamma brukade säga att olivolja är botemedel för allt. Och det är en hemlighet jag har använt genom åren för det fungerar verkligen. Så när vi skulle göra det här så var det första jag sa att: det måste ha olivoljeextrakt som bas, säger Jennifer Lopez i InStyle.

Jennifer Lopez knep för att inte åldras: ”Borde börja”

Förutom olivolja har stjärnan alltid varit noggrann med solskyddfaktor, och säger att hon använde just solskyddsfaktor som sin ansiktskräm varje dag som tonåring – något som skyddade henne från den emellanåt starka solen i Bronx, New York.

– Jag använde det som min hudkräm varje dag. Så det hjälpte mig att skydda mig från elementen. Jag tror inte folk förstår hur stor del det är i att hålla sig ungdomlig. Tjejer borde börja använda det så fort det börjar med hudvård – när de är 12, 13, 14, 15 år gamla, säger Jennifer Lopex i InStyle.

LÄS MER

J-Lo:s bild har fått mammor världen över att hylla sina kroppar

Här är de mest ikoniska frisyrerna året du föddes

Kändisarna som tycker de är snyggare nu än när de var yngre