Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Black Friday 2020: 9 hårvårdsfynd mot håravfall och torr hårbotten

24 nov, 2020 
Hårvård under Black week 2020.
Torr hårbotten, mjäll, eller hår som går av? Eller upplever du onormalt håravfall? Här är några produkter för hårvård du kan fynda under Black Week 2020, som kan hjälpa dig komma till rätta med problemen.
Annons
5 tips för tjockt och glansigt hårBrand logo
5 tips för tjockt och glansigt hår

Hur ditt hår mår hänger i mångt och mycket ihop med hur resten av dig mår. Hårkvalitén påverkas av allt från ensidig kost och vitamin- och mineralbrist, till att du kanske stressar mycket eller sover dåligt. Och är du rökare är det inte omöjligt att du kommer märka av det på håret.

Så får du glansigt och tjockt hår

Även om mycket går att ändra på i livsstilen för att få ett friskare hår, så tar det ofta tid innan man ser resultat. Då finns det hårvård och produkter som hjälper till på traven när du vill ha glansigt, tjock hår!

Passa på att fynda hårvård under Black Friday och Black Week 2020 – här har vi samlat nio bra produkter mot hårproblemen!

Schampo från Olaplex.

Olaplex: Bond Maintenance Shampoo No4 250 ml

Har du hår som är sprött och lätt går av? Här är ett schampo som jobbar med att återfukta hårstråna till max. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbevarande. Läs mer och köp här – 25 procent billigare idag, (reklamlänk) 24 november 2020.

Annons
Daxxin mjällschampo.

Daxxin: parfymfritt mjällschampo

Trippelverkande mjällschampo från Daxxin mot torr och irriterad hårbotten som samtidigt gör håret friskt, glansigt och lättskött. 30 procent billigare t.o.m. 29 november 2020. Läs mer och köp här.

Moroccanoil scalp treatment.

Moroccoanoil: Dry scalp treatment

En produkt som riktar sig mot symtom på torr och flagande hårbotten, och som ska rätta till obalanser i hårbottnen. 25 procents rabbat under Black Week. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Sugarbearhair: Hair Vitamin

De här trendiga hårvitaminerna smakar som godis och är helt veganska. Innehåller bland annat biotin och vitamin C för att stärka håret. 25 procents rabatt under Black Week. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Kit från Nioxin.

Nioxin: Loyalty Kit System 2

Nioxin har många produkter mot håravfall. Här är ett kit med schampo, balsam och en hårbottenbehandling. Du kan få kitet 40 procent billigare under Black Week 2020. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Vårdande inpackning från Joico.

Joico: K-Pak Hydrator 250 ml Hårinpackning

Återställer förlorad fukt till torrt, skadat hår samtidigt som den ökar glansen och sluter fjällskiktet, och minskar därmed risken att hårstråna går av. 25 procents rabatt under Black Week. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kevin Muphy schampo och balsam.

Kevin Murphy: Plumping Wash & Rinse

Schampo och balsam som är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall. 25 procent billigare idag, 24 november hos Lyko. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Paul Mitchell: Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Shampoo

Färgbevarande schampo mot håravfall för tunt och fint hår drabbat av håravfall av olika anledningar. Vårdande ingredienser som stimulerar hårbottnen. 35 procents rabatt under Black Week. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Matrix Biolage mjällschampo.

Biolage: Scalpsync Anti-Dandruff Shampoo 250ml

Schampo som lugnar hudirritationer och balanserar hårbottnen och ger ett mjällfritt resultat. Du får 40 procent rabatt under Black Week. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Foto: TT

...

Läs mer:

15 vinterjackor och kappor att fynda under Black Week

Läkarens råd: Så hanterar du håravfall efter corona

Därför drabbas så många av håravfall i pandemin

Annons