Annons

Annons

MåBra:s PT: ”Åren går – och det syns även på min mage!”

Det går inte att undvika tyngdlagen, inte ens om du är PT...

År och graviditeter sätter sina spår, även när magen sitter på en personlig tränare! MåBra:s Katarina Woxnerud bjuder på ett tänkvärt inlägg i sin blogg.

Livet och tiden formar våra kroppar, oavsett om du bär barn eller hantlar. Katarina Woxnerud, motionsexpert på MåBra och en av Sveriges vassaste fitnessprofiler, bjuder på bildbevis och tänkvärda ord i sin blogg:

Annons

”Jag gjorde en upptäckt i dag när jag tränade här hemma enligt det nya pass jag skapar till nästa träningsdvd. När jag stod i position för armhävning – raka armar och fötterna i golvet – så tittade jag ned mot mina fötter. Och vad fick jag se… läs hela inlägget här

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…