Annons

Annons

Kick för själen: Jag får glädjefnatt av körsång!

Marie Casado älskar att sjunga i kör.

För Marie Casado är körsång rena lyckopillret:

”För två och ett halvt år sedan drog några kompisar med mig på körsången, och sedan dess är jag fast! Tänk dig känslan att sjunga tillsammans med 1 200 andra. Det blir en sådan kraftfull dynamik, som ett träningspass i endorfiner, ett jätteparty! Ibland tror jag nästan att taket på Filadelfiakyrkan som vi är i ska lyfta…

Annons

Det är verkligen något som sätts i gång i kroppen på en. Innan kan jag känna mig trött och ha ont i halsen, men efteråt är det som bortblåst och jag är hur glad och pigg som helst!

Gilla MåBra på Facebook

Dessutom har jag fått nya vänner, man börjar ju prata med dem som står närmast, och vi har så himla roligt, vi skämtar och skrattar mellan sångerna.

I Kör för alla som jag är med i behöver man inte ha några som helst förkunskaper, man behöver inte ens kunna noter. Eftersom alla stämmorna finns inspelade är det ändå enkelt att träna själv hemma. Själv drar jag igenom stämmorna ett par gånger i veckan, när jag duschar.”

Vilken är din kick för själen? Maila och berätta till [email protected].

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…