Annons

Annons

Kasta loss: Frisbeegolf är träffsäker träning!

Angelika Synning håller sig i form med frisbeegolf, en lekande lätt träningsform som alla kan prova!

Alla kan prova frisbeegolf, oavsett ålder!

Namn: Angelika Synning
Ålder: 46 år
Bor i: Åkersberga Yrke: Receptionist
Familj: Gift

Frisbeegolf är bra träning och jag njuter av att vara i naturen. Jag tävlar mot mig själv, försöker göra en bättre runda varje gång. Reglerna är ungefär desamma som i vanlig golf men utan handicap. Och i stället för klubbor har du en frisbee som du kastar i 18 korgar på en bana.

Annons

Jag gillar att alla kan vara med, oavsett ålder och kondition. En del joggar runt banan, jag brukar gå ­– passa på att andas frisk luft ett par timmar. Promenaderna i terräng stärker allt från småmuskler i fötterna till större muskelgrupper, och för att kasta långt gäller det att ta i ända från magen. Vill man bli bra ska man öva på att kasta både långt och träffsäkert. Jag tränar 2–3 gånger i veckan, ofta med min man och vänner till oss.

 

Av: Sandra Hiort
Foto: Lennart Dannstedt

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…