Artikeln innehåller reklamlänkar
HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

15 roligaste jultröjorna för barn 2018!

28 nov, 2018 
Letar du jultröjor till barnen eller barnbarnen? Här får du 15 lika söta som coola tröjor både för pojkar och flickor. Hundar, snögubbar, renar och paljetter – 2018 års jultröjor är helt enkelt alldeles, alldeles underbara!
Annons

Jultröjor för flicka och pojke 2018

Jultröja för barn

1. Rudolf med röda mulen. Stickad jultröja med renmotiv, rund halsringning och ribbade muddar i ärmslut och nedtill, från Ellos. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Jultröja för bebis 2018

2. Söt jultröja för bebisen. Årets jultröja för familjens minsting med charmigt julmotiv och fina detaljer finns i st 62-86, från Cubus. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

 

Jultröja för baby 2018

3. Blå jultröja med renar. Bedårande jultröja från Cubus i storlek 62-86. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Jultröja barn 2018

4. Jultröja med gran. Klassiskt röd jultröja för barn med en utsmyckad gran finns hos Cubus. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Jultröja med isbjörn 2018

5. Jultröja med isbjörn. En finstickad marinblå jultröja från H&M i mjuk bomullsblandning med en gosig isbjörn. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

 

Jultröja med enhörning från H&M

6. Jultröja med enhörning. För den som drömmer om en magisk jul finns den här mönstrade jultröjan med en glittrande enhörning, från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Jultröja med snögubbe från Lindex

7. Blå jultröja med snögubbar. Den här jultröjan är varm och mysig med en borstad insida och en busig snögubbe på magen, från Lindex. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

 

 

Beige jultröja med hund från River Island

8. Jultröja med hundmotiv. Beige jultröja från River Island med en söt mops i tomteluva för ålder 5-12 år. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Röd jultröja med ren från Lindex

9. Röd jultröja med en ren. Gullig jultröja som pryds med en ren, gulddetaljer och bollar i storlek 92-128, från Lindex. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

 

Grå tröja med ren på skidor från H&M

10. Söt jultröja med ren. Grå tröja med en utförsåkande ren, från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Röd flicktröja med guldtext från River Island

11. Röd röja med paljetter. Den här jultröjan i kortare modell finns hos River Island. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

12. Collegetröja med hund. Årets tomtenisse är tydligen en mops, i alla fall enligt den här grå jultröjan från Lindex. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

 

Jultröja barn 2018

13. Sött med rosa. Rosa flicktröja med texten Santa Paws, från Ellos. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Jultröja 2018

14. Stickad tröja med rävar. Den här söta jultröjan med rävmotiv har ett liv även efter jul, från Lindex. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

 

Marinblå jultröja för barn 2018

15. Marinblå jultröja. Fin jultröja med klassiskt mönster, från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

 

Bonus: Jultröja till hunden

Jultröja till hund, Ellos

Årets sötaste jultröja till hunden. Stickad hundtröja med julmotiv och hög, ribbad krage med justerbar knäppning och två resårband nedtill, från Ellos. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Läs mer:

Hållbart mode barnkläder – 26 favoriter

13 vackra klänningar för små prinsessor

 

Annons