QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Stjärnorna på slottet 2023 – så lyxigt kommer årets kändisar att bo

18 maj, 2022 
Pia Johansson, Lars Lerin och Anja Lundqvist och Bäckaskogs slott i Skåne
Den 17:e säsongen Stjärnorna på slottet drar strax i gång igen, och äntligen är det officiellt vilka som medverkar i den nya säsongen – och vart den äger rum!
Annons

Tittarsuccén Stjärnorna på slottet har underhållit svenskarna sedan år 2006, och nu är det dags igen. I juni checkar fem nya svenska kändisar in på Bäckaskogs slott i Skåne och i vinter får vi ta del av programmen. I vanlig ordning får stjärnorna varsin dag där de är huvudpersonen, där denne får berätta mer ingående om sitt liv och karriär, och de övriga ställa frågor. Något som inte sällan resulterar i både skratt och grått.

För femte året i rad är det stjärnkocken Tareq Taylor, 52, som står för maten. Tillsammans med deltagarna sätter han ihop den meny som lagas och serveras på slottet.

Carola Häggkvist om sin medverkan i Stjärnorna på slottetBrand logo
Carola Häggkvist om sin medverkan i Stjärnorna på slottet

De medverkar i årets Stjärnorna på slottet

de medverkande kändisarna Stjärnorna på slottet
Årets deltagare av Stjärnorna på slottet. Foto: TT.

– Jag tror det blir en magisk säsong med det härhärliga, varma och karismatiska stjärn-gänget. Carolina, Pia, Lars, Jon-Henrik och Anja har en hel del beröringspunkter men är samtidigt också otroligt olika som personer. Jag kan redan nu säga att det här kommer bli en säsong man definitivt inte vill missa, säger SVT:s projektledare Anna-Maria Nildén i ett pressmeddelande.

Annons

Så bor stjärnorna på Bäckaskogs slott

Bäckaskogs slott ligger beläget i Fjälkinge, Kristianstad, och gränsar till stranden av Oppmannasjön och Ivosjön. Det anrika slottet dateras till början av 1900-talet och i området finns både en grönskande park, tennisbanor och vacker natur.
Rummen är vackert inredda med pråliga detaljer och har ofta sjöutsikt. Vill du bo som stjärnorna på slottet är Bäckaskog tillgängligt att boka året om.

Slottet på avstånd
Omgivet av underbar natur.
middagsbord
Middagsrum på slottet.
Annons
sovrum
Sovrum med högt i tak.
allrum
Vackert allrum i klassisk stil.

Källa: SVT
Foto: TT/Bäckaskogs slott

Annons