QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Peter Jöback rörd efter oväntade överraskningen i Så mycket bättre

28 okt, 2021 
Peter Jöback ser glatt överraskad ut
I säsongspremiären av Så mycket bättre välkomnas folkkära artisten Peter Jöback med en hemlig överraskning, anordnat av övriga medverkande kändisar. – ”Hur glad blir man liksom?!”, utbrister han i programmet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Så mycket bättre 2021 – här är alla artisterBrand logo
Så mycket bättre 2021 – här är alla artister

Under lördagen 30 oktober har Så mycket bättre premiär för 12:e gången, klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Bland det första vi får se i säsongens första avsnitt är en mycket uppspelt och glad Peter Jöback. Han har nämligen nyligen fyllt 50 år – något som inte glömts bort av produktionen eller övriga artister.

Peter fyller 50 i programmet – överraskas av alla artister

Musikalartisten och popstjärnan anländer till pensionatet "Grå Gåsen" i Burgsvik på Gotland, där programmet i vanlig ordning spelas in, nästan sist. Väl där så möts han av bröderna Viktor och Gustaf Norén som leder honom upp till hans rum – vilket fyllts med pynt, tårta och där Siw Malmkvist, Cherrie, Melissa Horn och Thomas Stenström hoppar fram och sjunger ”Ja må han leva”.

Annons
Artisterna i Så mycket bättre hoppar fram från bakom sängen
Artisterna hoppar fram och överraskar Peter på sin 50-årsdag i programmet. Foto: Skärmdump TV4.

Peter ser märkbart rörd ut och utbrister ”Fan vad fina ni är!”. I ett inslag kommenterar han sedan händelsen så här, med glimten i ögat:

– Vad var det för överraskning?! Hur glad blir man liksom? Kanske att jag hade det på känn, men man vågar ju inte hoppas.

Peter Jöback håller för munnen och ser glad ut
Peter Jöback verkade bli glad men chockad över uppvaktningen. Foto: Skärmdump TV4.

Siw Malmkvist: Produktionen gav oss en låtsastårta

Vidare får man också se Peter Jöback snabbt hugga in i sin marsipantårta som är prydd med texten ”Peter 50”, följt av ett inslag på Siw Malmkvist där hon påstår att hon inte fick något.

Annons

– Peter han var verkligen överraskad det kan jag säga. Det var roligt och det blev tårta… Eller vi åt ju aldrig den? Jag trodde vi skulle äta tårta men det fick vi aldrig! Det var en låtsastårta bara, skrattar Siw.

Peter Jöback om sin medverkan i Så mycket bättre

Tidigare i år avslöjade Peter Jöback i TV4:s Nyhetsmorgon att han var tillfrågad att medverka i Så mycket bättre redan 2010 – programmets första säsong, men att han då inte fick schemat att gå ihop. Nu är han supertaggad.

– Jag har velat vara med i Så mycket bättre jättelänge, för att jag tycker det är ett fantastiskt program. Så jag har ju längtat, säger han i programmet.

Alla artister i 2021 års Så mycket bättre.
Så mycket bättre 2021 – alla artister. Foto: Pär Bäckstrand.

Alla artister i årets säsong är: Thomas Stenström, Melissa Horn, Peter Jöback, Casper Janebrink, Siw Malmkvist, Harpo, Maxida Märak, Cherrie, Andreas Mattsson, Daniel Adams Ray, bröderna Gustaf och Viktor Norén, Moonica Mac och Marie Nilsson Lind. Läs mer om Så mycket bättre 2021 här.

Foto: TV4/Pär Bäckstrand/TT.

Annons