QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Kändistätt i TV4:s nya satsning Secret Song – här är de som medverkar

20 jan, 2022 
Lotta Engberg, Maria Forsblom, Charlotte Perrelli
Nya underhållningsprogrammet har gjort succé i flera andra länder. Nu kommer Secret Song till Sverige. Här är alla (30!) kändisar som medverkar.
Annons
5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

Secret Song Sverige är TV4:s nya söndagsunderhållning och söndag 23 januari kl 21.00 är premiäravsnittet. Här är allt vi vet om programmet och alla (hela 30 stycken!) kändisar som medverkar.

Det handlar TV4:s nya program om

Programformatet är helt nytt i Sverige, men har redan gjort succé i Finland och Frankrike, skriver TV4 i ett pressmeddelande. Maria Forsblom som leder programmet utlovar starka känslor, både i form av skratt och gråt.

Konceptet går ut på att kändisar sitter i en ensam stol, vänd mot en stor scen, där ett speciellt musiknummer kommer att inträffa. Den "hemliga låten" som kändisen får framförd framför sig har på något vis ha en personlig koppling till denne, vilken då kommer framkalla både känslor och fina berättelser.

Annons

Secret Song Sverige – kändisarna som medverkar

Varje söndag från och med den 23 januari sänds totalt åtta avsnitt. Här är kändisarna som medverkar i respektive avsnitt:

Avsnitt 1: 23 januari (premiär)

Avsnitt 2: 30 januari

Avsnitt 3: 6 februari

Avsnitt 4: 13 februari

Avsnitt 5: 20 februari

Avsnitt 6: 27 februari

Avsnitt 7: 6 mars

Avsnitt 8: 13 mars (Final)

Maria Forsblom programleder Secret Song

Maria Forsblom som tittarna känner igen från TV4 Nyhetsmorgon leder det nya programmet. Det är hennes första underhållningsprogram som hon leder själv. Så här kommenterar hon programmet:

—Det känns jättekul att få leda Secret Song Sverige! Det är ett varmt, positivt och känslosamt program. Efter inspelningarna var det många medverkande som sa att det är just ett sådant program vi behöver nu efter en lång tid av mörker, säger Maria Forsblom, i ett pressmeddelande.

Källa: TV4, Expressen
Foto: TV4/Pär Bäckstrand/TT

Annons