Har du bra tålamod? Nu finns ett genomskinligt pussel

genomskinligt pussel

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Vissa är otroligt bra på att lägga pussel. Det är som att de inte gjort annat. På tre sekunder har de hunnit hitta hörnen bland 1000 bitar och är redan igång med att bygga ramen. Bitar kategoriseras efter färger och ibland kan man undra om detta är en trivial aktivitet för dessa människor eller om de mer ser det som ännu ett projektledarjobb. Hur det ligger till ska jag låta vara osagt.

Oavsett kan dessa människor nu för första gången ha stött på patrull. Det finns nämligen ett pussel utan motiv. Eller ja, motivet blir ditt bord, eller ytan du väljer att bygga det på. Alla bitar är nämligen genomskinliga.


Det genomskinliga pusslet finns på Etsy

Pusslet säljs på pysselsajten Etsy och finns i olika svårighetsgrader. Det lättaste med namnet Easy har bara nio bitar medan det som heter Okay har 25 bitar. Hard har 49 bitar och det svåraste, Crazy, har 144 stycken. I takt med att svårighetsgraden ökar blir bitarnas storlek mindre.


Så låter recensionerna av det genomskinliga pusslet

Men vad tycker de som köpt pusslet om det då? Att döma av recensionerna på Etsy är det mycket svårare än det först verkar att lägga ett genomskinligt pussel.

Redo för en svettig utmaning? Här är världens svåraste pussel

”Min man slog vad med mig om att han kunde bygga ihop pusslet på en timme. Han älskar utmaningar och är bra på dem. Men istället för en timme tog det tre”, skriver en användare (låt oss hoppas att denna recension inte gäller pusslet med 9 bitar).

”Jag kryssade i att jag älskar det. Men sanningen är att jag hatar det. OMG, vad svårt. Det tar sån tid att försöka lista ut vilken bit som kan passa, men att sedan vända den runt, upp och ned, runt igen. Det tog mig ungefär 8 timmar att göra klart det som är 12 x 12. Ge detta till någon du älskar/hatar”, skriver en annan.

11 svåra pussel – för dig som vill ha en utmaning!

”Jag hade kul och nu har jag ett underbart verk att skryta om”, skriver en tredje.

Mer inspirerande innehåll från oss på MåBra:

14 enkla saker att göra om du vill börja leva livet fullt ut

Quiz: Har du koll på korsordsorden?

10 sätt att förbättra din hjärna på 10 minuter

Dela på: