QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Gift vid första ögonkastet 2021: Tidigare deltagare gör comeback!

27 jan, 2021 
AvHanna Carlsson
Deltagare i Gift vid första Ögonkastet 2017.
Säsong sju av det populära TV-programmet Gift vid första ögonkastet har premiär i februari på SVT. En som gör comeback i rutan är Elizabeth Feurst, som medverkade i tredje säsongen av serien.
Annons
5 Serier att se framemot 2021Brand logo
5 Serier att se framemot 2021

Alla inbitna tittare kommer få ett kärt återseende i den nya säsongen av SVT-programmet Gift vid första ögonkastet. Den tidigare deltagaren Elizabeth Feurst kommer nämligen synas i rutan och hjälpa de nya deltagarna i jakten på livslång kärlek.

Gift vid första ögonkastet: Så gick det sen för paret

När Elizabeth Feurst deltog i programmet 2017 parades hon ihop med Mats Ingelborn. Paret drog inte alltid jämnt och Elizabeths rökning blev ett hett samtalsämne under säsongen. Mats förklarade tidigt att han ogillade rökning och var besviken på experterna som valt att para ihop honom med en rökare. Något som också ledde till att Elizabeth slutade röka för Mats skull. Paret sa i slutet av programmet ja till att fortsatt vara gifta men några månader senare gick paret skilda vägar ändå.

Elizabeth menar att hon trots detta var nöjd med sin matchning men menar att man borde fokusera mer på deltagarnas värderingar när man gör matchningarna.

Annons

– Varför är man med? Vad är syftet? Är man beredd att gå in i ett äktenskap, vilket det faktiskt är, säger Elizabeth till Aftonbladet.

Då börjar Gift vid första ögonkastet 2021

Denna säsongen kommer Elizabeth inte vara med i programmet som deltagare utan istället hjälpa till med matchningsprocessen och vara på plats för att stötta de nya deltagarna.

– Jag ska se hur arbetet går till, ställa frågor och ifrågasätta hur matchningarna går till och varför. Jag deltar i matchningen tillsammans med experterna helt enkelt, och har även fungerat som ett slags stöd för årets deltagare, säger hon.

På frågan vad som är en perfekt matchning svarar Elizabeth:

– Återigen värderingar. Och att du har modet att våga vara sårbar, att vara beredd att våga göra vissa kompromisser. Och att vara så mycket dig själv som möjligt.

Säsong 7 av Gift vid första ögonkastet har premiär på SVT och SVT Play den 18 februari.

Källa: Aftonbladet Foto: SVT

Annons