QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Systrarna Kjos startar podd – berättar om satsningen

04 mar, 2022 
Elin och Ida Kjos
Elin Kjos är träningsprofilen som blev ett namn med hela Sverige när hon drabbades av obotlig lungcancer. Och ännu mer uppmärksamhet har hon fått när hon besegrat alla odds – idag känner hon sig mer levande än någonsin. Nu startar hon podd ihop med tvillingsystern Ida.
Annons
5 saker om systrarna Kjos du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om systrarna Kjos du kanske inte visste

Systrarna Kjos har imponerat på många med sin drivkraft och mentala styrka, något märkts extra tydligt sedan Elin fick sin diagnos.

När Elin förra året rakade av sig håret i samband med sin cancerbehandling gjorde Ida detsamma, en handling som skapade rubriker överallt.

Lever med obotlig lungcancer

Men, med hjälp av nya medicinska behandlingar är Elins cancer just nu vilande och hon säger själv att hon sällan tänker på den. ”Den är fortfarande en del av mitt liv, men den ÄR inte mitt liv och inget jag identifierar mig med som människa” skriver hon på Instagram.

Och nu startar hon alltså upp ett nytt poddprojekt tillsammans med tvillingsystern Ida, jurist. Vi haffade dem för att få veta lite mer.

Annons

Systrarna Kjos berättar mer om nya podden

Varför ni valt att starta en podd?

Vi älskar båda att kunna inspirera och motivera andra människor och vi känner att en podd är ett fantastiskt bra forum för det. Det är ett sätt att kunna släppa in de som följer oss mer på djupet och även kunna diskutera mer djupgående kring ämnen som vi verkligen brinner för.

Hur föddes idén?

Vi blev kontaktade av Perfect Day Media (som frågade om vi inte var sugna på att börja podda tillsammans) och kände ganska direkt att vi ville svara JA på det. Vi hade tidigare pratat om att börja podda, så det var definitivt menat att det skulle bli så.

Vad kommer ni att prata om i podden? Något särskilt ämne?

Vi kommer att prata om allt mellan himmel och jord, som vi är engagerade i och brinner för! Om livet, karriär och prestation, kärlek och systerskap, motivation, träning och hälsa, spiritualitet och en massa annat .

Något ni inte kommer prata om?

Annons

Vi kommer försöka vara så öppna och ärliga som det bara går. Det finns inget specifikt ämne som vi känner att vi inte vill prata om.

Hur känns det att få podda ihop?

Det känns superhärligt och lyxigt att bara få sitta ostört och prata med varandra varje varje vecka, men framförallt så kul att få bygga det här tillsammans.

Vad vill ni att podden ska vara för era lyssnare?

En härlig stund med oss, som ger både energi, glädje, nyfikenhet och inspiration. Målet är också att inspirera dem i att tro mer på sig själva, våga gå sin egen väg och med det ta för sig mer av livet!

Något ni vill säga till era poddlyssnare?

Hoppas att de vill hänga med oss varje måndag!

När släpps första avsnittet och var kan man hitta podden?

Första avsnittet släpptes den 29.e februari och det andra släpps nu på måndag den 7:e Mars. Här kan du lyssna på systrarna Kjos podd.

Foto: Perfect Day Media/Instagram

Annons