QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Ashley Graham vill hylla kvinnokroppar med "Self love challenge"

05 maj, 2021 
Ashley grahams self love challenge
Supermodellen Ashley Graham har tidigare uppmanat oss att säga "Jag älskar dig" till vår spegelbild varje dag. I Self love challenge vill hon att vi hyllar våra kroppar genom att välja det vi gillar mest med våra kroppar.
Annons
6 kändisar som hyllats för sina ärliga kroppsbilderBrand logo
6 kändisar som hyllats för sina ärliga kroppsbilder

Modellen Ashley Graham, 33 år, tar ofta upp ämnet kroppspositivism, och nu senast gör hon det genom en ny utmaning i sociala medier.

I en ”self love challenge” uppmanar hon andra kvinnor att hylla sina egna kroppar, vilket sedan väldigt många kvinnor världen över nu redan har gjort, och fortsätter att göra.

Vill att kvinnor ska hylla sina egna kroppar

Det var först på TikTok som Ashley Graham startade utmaningen genom att förklara för sina följare vad den gick ut på och sedan börja med att lista vad hon gillade mest med sin egen kropp. Hon pekade på olika kroppsdelar samtidigt som hon sa "den starkaste kroppsdelen", "favoritkroppsdelen" …

Hon visar också upp det hon tycker är sin sexigaste kroppsdel, den viktigaste kroppsdelen och kroppsdelen hon aldrig skulle byta ut.

Annons

Ashley Graham utmanar kvinnor med Self love challenge

På Instagram lade Ashley sedan ut ett inlägg om Self love challenge, och responsen hon hade fått på den, och då såg det ut så här:

Många följare hakade på trenden och använde ljudet från Ashleys inlägg för att visa upp sina egna favoritkroppsdelar till.

Många verkar vara överens om att deras favoritkroppsdelar är deras ögon, eller ansikten.

Ashley Graham började med att visa sina favoriter

Ashley graham
Ashley Graham startade Self love challenge med att lista sina egna favoriter.

För Ashley Graham själv såg valen ut så här:

  • Starkaste kroppsdelen: benen
  • Favoritkroppsdelen: käklinjen
  • Sexigaste kroppsdelen: Ögonen
  • Viktigaste kroppsdelen: Leendet
  • Kroppsdelen hon aldrig skulle ändra på: Alla kroppsdelar

Tidigare utmaningar som Ashley Graham har lagt ut har bland annat varit att uppmana andra att säga ”Jag älskar dig” till sin spegelbild varje dag. Även om det kan kännas fånigt i början så menar hon att det kan göra skillnad i längden.

Hon brukar också lägga ut bilder på sig själv när hon är naken, och istället för att försöka dölja till exempel bristningar så framhäver hon dem istället. Budskapet är att vi ska älska våra kroppar – oavsett hur de ser ut.

Foto: Instagram

Annons