Annons

Annons

Då ska du träna för att bränna mest fett

öka förbränningen

öka förbränningen - träna före frukost!

Brittiska forskare blev förvånade över resultatet i sin träningsstudie – tidpunkten för din motion har större betydelse än man tidigare trott!

Bränn fett före frukost! Teorin att träning på tom mage ökar förbränningen har fått liv igen.

Ny forskning från University of Northumbria visar nämligen att du kan öka din fettförbränning med hela 20 procent under resten av dagen genom att lägga in ett träningspass före frukost. Forskarna själva överraskades över den höga siffran, men menar att morgonträning är ett bra sätt att ge fettförbränningen en boost.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Även tidigare studier har pekat mot fördelarna med att träna på fastande mage, eftersom det får kroppen att ta av sina fettreserver. Men de brittiska forskarna ville undersöka om detta istället ökar aptiten och gör att du överäter senare under dagen. Resultaten visade att så inte är fallet – personerna som sprungit på ett löpband innan frukost åt inte mer under resten av dagen än de som ätit frukost innan gympasset.

Forskarna menar dock att det viktigaste fortfarande är att hitta tidpunkten då det passar just dig bäst att träna. Även om morgonträning är allra bäst ur fettförbränningssynpunkt så kanske du har mer energi och motivation på kvällen.

Fettbrännardieten: Minska 5 kilo på 2 veckor!

fettbrannardieten-brann-fett

Det är enkelt, snabbt och garanterat säkert att snabb-banta med den nya 2-veckors fettbrännardieten. Upp till 5 kilo kan du rasa i vikt!
Läs mer: Minska 5 kilo på 2 veckor!

Fettbrännardieten: Här är maten som fungerar bäst!

maten-som-gor-dig-yngra

Här är maten och ämnena som driver upp fettförbränningen. Se till att de utgör så stor del som möjligt av varje måltid och mellanmål!
Lista på alla de livsmedel som boostar förbränningen!

Fettbrännardieten: Här är din matplan!

ifd-kost

Boosta förbränningstakten med rätt mat. Här är kostplanen som hjälper dig gå ner i vikt – upp till 5 kilo på 2 veckor!

… Och här hittar du din optimala kostplan!

Allt du vill veta om träning & fettförbränning

träning

Så mycket ökar förbränningen efter träning Fysisk aktivitet ökar förbränningen – även efter ett avslutat träningspass! Katarina Woxnerud förklarar varför, och listar energiförbrukningen efter våra vanligaste motionsformer.

Läs mer!

Annons:

Naturdiet har smarta måltidsalternativ för dig som söker en fullvärdig måltid eller ett näringsrikt mellanmål i farten. Alltid med ett högt proteininnehåll, lågt energiinnehåll men fullt av vitaminer och mineraler som din kropp behöver. Naturdiet är det smarta och enkla valet för dig som vill leva en hälsosam livsstil!   

Läs mer på www.naturdiet.se

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…