Annons

Annons

Bloggande barnmorskan: Nyp mig i rumpan – men på mina villkor!

Hylla kvinnans sexualitet, vill hon bli nypt i rumpan ska hon få det. Men på rätt villkor...

Dabatten har fått liv igen-kvinnor ofredas sexuellt. Det är kommentarer, smekningar, förnedringar. Jag håller helt och fullt med om att det INTE är ok att någon annan människa tar mig på brösten eller sätter sig intill mig på bussen och viskar att den ska knulla mig utan att på något sätt flirtat med mig innan och fått ett ok av mig att gå vidare i flirtandet. Jag vill här ganska direkt påpeka att det handlar inte om att det behöver vara en man som gör så mot en kvinna. Likaväl kan det vara kvinna mot kvinna, kvinna mot man eller man mot man. Sex är aldrig okej utan tillåtelse.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Vad jag vill belysa är kvinnors rätt till flirt, till sex och till lust >> läs hela inlägget här!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…