Annons

Annons

Alex Schulman: Jag slutar dricka alkohol

Alex Schulman: Jag slutar dricka alkohol
Alex Schulman gör ett öppet uppehåll med alkohol, berättar han i Fyllepodden.

Det är i senaste avsnittet av Fyllepodden som Alex Schulman är gäst. I ett samtal om alkohol med Sanna Lundell och Anitha Schulman berättar Alex Schulman att han är den typ av beroendeperson som till och med snusat för mycket.

Annons

Nu är Alex Schulman aktuell med en bok om sin mamma som var alkoholist. I samband med det har han funderat mycket på sitt eget drickande igen. Efter en sommar med en hel det alkohol har han bestämt sig för att göra en förändring.

Gilla MåBra på Facebook

– Att ligga i sängen och sortera dagen, något jag inte kunnat göra på 20 dagar var ändå avgörande för det beslut jag tog: att sluta dricka alkohol.

Följande måndag ska han sluta med alkohol, berättar han. Men först blir det en resa till New York med Sigge Eklund (en resa duon gjorde för en vecka sedan), sedan ingen mer whiskypinne på ett tag.

– Det blir min sista alkoholresa på lång tid. Jag är trött på att vara fånge i de här tankarna, jag vill vara fri. Jag säger absolut inte att jag har ett alkoholberoende, men på något sätt har jag nog det ändå i den mening att det har alla vi som dricker och vi som gör planer och vi som älskar glaset, säger Schulman i podden.

Lyssna på hela Fyllepodden här.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…