Annons

Annons

Ni vann hudvård för hyperkänslig hud!

Har du hyperkänslig hud? Vinn produkter från Eucerin!

Extra känslig hud behöver hudvård därefter. Ta reda på vad just din hud behöver om den visar tecken på att vara hyperkänslig.

Överreagerar din hud?  
Extra känslig hud är vanligare än många tror. Reagerar du exempelvis på stress, kyla, UV-strålning, stark mat, alkohol, fysisk aktivitet eller vanlig kosmetika? Då är det tecken på att din hud är hyperkänslig eftersom normal hud ofta klarar dessa påfrestningar.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Tips: Börja alltid din hudvård med en tvålfri rengöringscreme anpassad för hyperkänslig hud. Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion från den nya serien Eucerin Hypersensitive Skin rengör milt och skonsamt och är med sin formula med få ingredienser speciellt framtagen för den känsliga huden som lätt blir irriterad.

Tecken att titta efter
När din hud visar tydliga tecken på att den är hyperkänslig yttrar det sig ofta i att huden känns stram, kliar, sticker eller bränner. Besvären kan också vara synliga och visa sig i form av torrhet, utslag eller rodnad. Ofta beror detta på en kombination av en försvagad hudbarriär och överaktiva nervfibrer. Det är då extra viktigt att stärka och lugna huden och hjälpa till att reducera känsligheten med anpassad hudvård.

Tips: Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care ger dig optimal återfuktning och intensiv vård och används direkt efter din rengöring. Produkten både lugnar och stärker huden, omedelbart och långvarigt, och är en bra bas i vardagen. Finns både för torr och blandad hud och innehåller få och noggrant utvalda ingredienser.

När det hettar till
Den extra känsliga huden kan ofta få rodnader. Då är det viktigt med hudvård som effektivt lugnar och reducerar rodnaden – både direkt och över tid. En produkt som innehåller ingrediensen Licochalcone A hjälper till att lugna inflammationen som ger rodnaden.

Tips: Eucerin AntiREDNESS Soothing Care fungerar både som dag- och nattcreme och skyddar, lugnar och ger intensiv fukt. Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care hjälper med sina gröna micropigment till att skapa en jämnare hudton genom att dölja och reducera rodnad, samtidigt som den skyddar och lugnar. Båda produkterna, som även innehåller mycket få ingredienser för att inte irritera huden ytterligare, passar också bra som kompletterande hudvård för dig med rosacea.

Ni vann personligt anpassade hudvårds-kit!

Susanne Wetterlöw – Uppsala

Anna Tjörnhagen – Staffanstorp

Jeanette Stake – Heby

Christina Johansson – Karlshamn

Benitha Trendhed – Alvesta

Ulla Valkonen – Sollentuna

Carin Olsson – Göteborg

Frida Turesson – Nässjö

Kristina Högander – Norberg

Ewa Hellman – Norrköping

 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…