Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Vinterns drömjobb för dig som älskar skidor – men är en värdelös åkare

24 jan, 2019 
Tenson söker testare!
Den här drömtjänsten behöver du inte vara något proffs för att få! Faktum är att arbetsgivaren uppskattar om du gör några rejäla fel ibland.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Är vinterns höjdpunkt alla turer i slalombackarna? Älskar du livet i fjällen eller alperna så pass att ingen kyla i världen stoppar dig? Är du dessutom expert på att fastna i liften, ramla i kön och göra praktvurpor så är det här drömjobbet för dig!

Det är skidklädesmärket Tenson som söker testare till sin senaste kollektion med alpina kläder. Och för att de ska testas så noggrant som möjligt behöver de inget skidproffs som glider smärtfritt genom kurvor och backar – utan någon som verkligen ger kläderna en match!

I annonsen som ligger på arbetsförmedlingen står det: ”Vår produktutvecklingsavdelning behöver insikter om hur våra skidkläder kan stå emot en praktvurpa i en isig pist, afterski-dansande och att fastna i ankarliften. Mycket begränsad erfarenhet av skidåkning är fördelaktigt men ej ett krav. Vi tror att rätt kandidat har en test-and-learn-mentalitet, aldrig eller sällan mottagit komplimanger för sin åkstil och trivs i omgivningar med högt tempo.”

Annons

Gratis resa till Idre Fjäll

Arbetsuppgifterna är helt enkelt att ta på dig skidkläder+utrustning, ta liften, åka skidor och repetera x antal gånger. Och sedan recensera kläderna.

Den första testperioden sker i Idre Fjäll, och bland jobbförmånerna ingår bland annat resan tur/retur, boende i egen stuga, mat och dryck, hyra av skidutrutning, Tensons skidkläder som du får behålla efter test och liftkort för fyra dagar. OCH: För att du inte ska få tråkigt får du ta med dig en vän (som också får allt betalt!).

Och om du aldrig stått på ett par skidor i hela ditt liv – men tycker att detta låter som en ”once in a lifetime”-chans? Det går bra också, för det ingår även åtta timmars privatlektioner!

”Fast timlön på 250kr/h. Dagliga skift från 09-12 och 13-15. Första testperioden sker i mitten av februari. Två temporära positioner tillgängliga. Vi ser fram emot din ansökan!”

Sista ansökningsdag har nu utgått.

Källa: Arbetsförmedlingen, Tenson Foto: TT

Läs mer:

Vässa CV:et och få drömjobbet – 10 tips

Drömjobbet: Nu kan du bli professionell kattgosare!

Drömjobb: Få betalt för att resa runt i Europa

Annons