Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Veckans bästa nyhet – här kan du följa Saffran Mandelmanns vardag!

07 apr, 2017 
AvMinna Wallén-Widung
Instagrams nya – och sötaste – favorit måste utan tvekan vara Saffran Mandelmann, det populära tv-paret Marie och Gustav Mandelmanns vallhund. På det sociala mediet delar Saffran med sig av sin vardag – full av fågeljakt och fotbollsspel.
Annons

Saffran Mandelmann blev känd för svenska folket genom tv-programmet ”Mandelmanns gård”, vars första säsong sändes i TV4 tidigare i år. I programmet fick tv-tittarna följa Saffrans äventyr tillsammans med matte Marie och husse Gustav. Medan paret sådde, skördade, tog hand om korna och allt annat arbete som hör en gård till, fanns Saffran troget vid deras sida.

För den som inte kan få nog av tv-bönderna och deras fyrfota vän, kommer nu glädjande nyheter – Saffran har ett alldeles eget Instagramkonto, något som tidningen Land var först att rapportera om.

Läs mer från Hemmets: Glädjebeskedet – Mandemanns får fint pris!

Spelar fotboll och jagar fåglar

På Instagram får följarna se när Saffran spelar fotboll på gården tillsammans med Gustav Mandelmann, hur det såg ut när han besökte TV4-studion och när han smyger på fåglar.

Här är några av Saffrans inlägg:

Läs också: Mandelmann hittar kattungar – se fina klippet här!

Läs också: Mandelmanns hemliga huskur i förkylningstider

Läs också: Se paret Mandelmanns underbara kärleksförklaring till varandra

 

Saffran har i nuläget drygt 300 följare på Instagram, men hans husse och matte har betydligt fler. Här hittar du Gustav Mandelmanns konto, och här kan du följa Marie Mandelmann.

Läs också: Mandelmanns svåra val: ”De är ju så fina”

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons