Vad hände med Robinson-Dennis frieri?

Vänster: Dennis och Ida. Höger: Dennis i synk.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:34

Efter reklamen: Alla Robinsonvinnare genom åren

(1:34)

attTittarfavoriten Dennis Johansson har utan tvekan nästlat sig in i svenska folkets hjärtan. I Dennis hjärta finns dock bara en person och det är hans partner Ida. I Robinsons biktbås får tittarna veta exakt hur mycket Ida betyder för Dennis när han berättar att han ska fria så fort han kommer hem.
– Hon är hela mitt liv och ska jag vara ärlig förstår jag inte varför jag inte gjort det tidigare, säger Dennis i bikten.

I gårdagens avsnitt av programmet berättar Dennis för sin medtävlande William Seth-Wenzel om hur frieriet ska gå till. Dennis berättar att han har lagt stora delar av sin fritid i Robinson på att fila på eventet. Bland annat vilka moment han ska ha med och hur han ska få det så personligt och romantiskt som möjligt. Planen är att göra en skattjakt med olika stationer för flickvännen Ida. På en station ska hon få blommor, på en annan station ett glas med skumpa och så vidare.

Dennis berättar att han ända sedan starten av hans och Idas resa vetat att hon kommer att bli hans framtida fru. Han berättar dock att medverkan i Robinson gett honom en spark i rumpan.
– Det går inte en timme utan att jag tänker på henne, det är hela tiden, hela dagarna. Då får man ett uppvaknande om att det här verkligen är kvinnan jag vill spendera hela mitt liv med, säger han.

Förutom att planera frieriet har Dennis ägnat sig åt en annan aktivitet, nämligen att tillverka en provisorisk förlovningsring av det han har hittat i lägret och i skogen.
– Jag och Ida har varit tillsammans sedan 2012 och jag kände på mig redan då att det skulle vara hon och jag livet ut, säger han och håller ringen i handen.

Dennis håller i den egentillverkade förlovningsringen.
Bild: TV4

Men hur blev det egentligen med frieriet?

Då kommer vi till frågan alla undrar över – friade Dennis till sin Ida? Ja, det gjorde han! I en frågestund på Instagram svarar han på frågan om huruvida han gjort slag i sina planer.
– Ja, det första jag gjorde när jag kom hem var ett överraska henne med ett frieri, skriver han.

Robinson-Dennis och Ida väntar barn

Inte nog med att paret har förlovat sig visade Dennis tidigare i år upp en bild på sig själv och hans numer gravida partner. Dennis och Ida väntar alltså sitt första barn.

– Det verkar som vi kommer fortsätta renovera så vi har ett barnrum i sommar, skriver Dennis under bilden.

Redaktionens tips

11 saker du inte visste om Joanna Swica i Robinson 2021

Så gick det för vinnarna av Expedition: Robinson

Kändisarna som började sin karriär i Robinson – kommer du ihåg dem?

Dela på: