Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

TV4 bekräftar: Här är de två nya programledarna i Nyhetsmorgon

22 jun, 2022 
TV4 bekräftar: Här är de två nya programledarna i Nyhetsmorgon
tv4
Nu ansluter två till personer till programledarskaran i Nyhetsmorgon. Under onsdagsmorgonen presenterar TV4 den nya programledarduon!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Nyhetsmorgons Instagramkonto gick TV4 under gårdagen ut med att två nya programledare ansluter till Nyhetsmorgon. Och vilka det blir presenteras nu i dagens sändning.

”Imorgon släpper vi en stor nyhet! Då avslöjar vi 2 nya programledare som blir en del av Nyhetsmorgonfamiljen. Här ser ni två ledtrådar, en per programledare. Svep för att se andra bilden! Kan du redan nu lista ut vilka det rör sig om? Svaret får ni i onsdagens Nyhetsmorgon!”, lät det på Instagram.

Nya programledarna i Nyhetsmorgon hösten 2022

På Instagramkontot har produktionen under morgonen gett flera ledtrådar kring vilka som kommer att ansluta till programledarskaran i Nyhetsmorgon. Och bland kommentarerna är det faktiskt en hel del tittare som gissar rätt!

Annons

Den nya programledarduon är Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson! Och helt nya i sammanhanget är de inte. Vi har tidigare sett både Rania och Thomas hoppa in i Nyhetsmorgon. Men främst har vi den senaste tiden sett de båda i TV4 Nyheterna.

– Det ska bli jätteroligt, så klart. Vi har jobbat ihop i Nyhetsmorgon förut, men att nu få göra det på riktigt, säger Thomas Ritter om att köra ihop som en duo med Rania.

– Det är kul att man satsar så mycket på Nyhetsmorgon, och förlänger sändningarna, säger Rania Shemoun Olsson.

Ja, i juni fick vi även veta att Nyhetsmorgon förlänger sina sändningstider under hösten.

– Vi kommer starta 05.45 och sända ända fram till klockan 12. Alla dagar i veckan, måndag till fredag, sa Jenny Alversjö under en sändning av Nyhetsmorgon i början av juni.

Här är alla programledare i Nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter ansluter nu alltså till programledarskaran som består av Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Sofia Geite och Anders Pihlblad.

Exakt när Rania och Thomas kommer att hoppa på Nyhetsmorgon är ännu inte spikat, men Rania säger att det blir någon gång efter valet.

Foto: TV4

Annons