Tone Sekelius om kärleken: ”Inte enkelt att dejta i min sits”

Tone Sekelius på röda mattan
5 saker du kanske inte visste om Tone Sekelius
0:60

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Tone Sekelius

(0:60)

Slå på ljud

Karriären går som på räls för artisten Tone Sekelius. Tone har flera låtar i bagaget, singeln Awakening, som beskriver hur det var att komma ut som homosexuell och singeln One More In The Crowd, som blev officiell låt för Stockholm Pride 2017.

Men det slutar inte där, Tone medverkade i förra säsongen av Melodifestivalen. Där hon tog sig ända till finalplats med låten My Way. Nyligen var det dags för artisten att återigen uppträda med sin mello-låt – nämligen på Stockholm Pride.

Tone Sekelius om hatet hon möter dagligen efter att hon kom ut

Tone Sekelius om artistkarriären

I en intervju med Aftonbladet berättar hon om känslorna efter uppträdandet:

– Den här publiken är den bästa jag vet för det är så mycket kärlek, jag är fortfarande helt såhär... hände det här? Wow, säger hon till tidningen.

Tone är i full gång med att skriva ny musik och hon är precis hemkommen från ett sångskrivar-camp. Det finns en singel som är klar som hon hoppas kunna få släppa i augusti, berättar hon i intervjun.

– Sen får vi se lite vad som händer. Jag vet inte exakt hur planen är, men det kommer musik, det gör det, försäkrar Tone Sekelius.

Tone Sekelius uppträder

Tone Sekelius under uppträdandet med låten My Way.

”Inte enkelt att dejta i min sits”

Men det är inte bara artistkarriären som Tone öppnar upp om under intervjun utan också kärlekslivet. På frågan om artisten är singel svarar hon:

– Jag är singel, ja. Än så länge.

Tone berättar att det inte är enkelt dejta i hennes sits, eftersom hon lätt blir igenkänd.

– Men ja, det kommer väl när det kommer, helt enkelt. Jag brukar ta livet ganska så, det som händer det händer och då löser jag det då, säger Tone.

Foto: TT, Källa: Aftonbladet

Utvald läsning