Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Tommy Nilsson om att skaffa fler barn i framtiden: ”Bilder i huvudet”

15 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Tommy nilsson
tt
Sångaren Tommy Nilsson blev nyligen både pappa och gammelmorfar. I en ny intervju med Expressen berättar han om hur det är att bli pappa som 62-åring.
Annons
VIDEO: Tommy Nilsson blir pappa igenBrand logo
VIDEO: Tommy Nilsson blir pappa igen

Det var för 14 år sedan som artisten Tommy Nilsson träffade sin stora kärlek musikalartisten Linda Olsson. Paret är förlovade sedan några år tillbaka och för tio år sedan fick paret sonen Tim. Nyligen välkomnade de sitt andra gemensamma barn, Leona. I en ny intervju med Expressen berättar Tommy om känslorna kring att bli pappa och att bli gammelmorfar samtidigt – då barnbarnet Robin fått sitt första barn.

”Det är en knasig familj”

Men familjen är mycket större än så. Tidigare var Tommy Nilsson gift med skådespelaren och sångaren Malin Berghagen i flera år. Tillsammans fick de barnen Linn och Isak. Sedan tidigare har också Tommy barnen Angelica med exet Susanne och Kalle med exfrun Catherine Haag.

Nyligen blev Tommy Nilssons 20-åriga barnbarn Robin (son till Angelica) pappa till sitt första barn – bara ett par månader efter att Tommy och Linda fick Leona. Sångaren blev därmed pappa och gammelmorfar nästan samtidigt.

Annons

– Det är en knasig familj. Det roligaste är nästan när jag ser framför mig att jag ska gå med mitt barnbarn och rulla barnvagn tillsammans med honom för att vi har varsitt barn. Det är jätteknasigt förstås, men härligt samtidigt, säger Tommy som ännu inte har träffat nya barnbarnsbarnet som föddes för runt tre veckor sedan, säger han till Expressen.

Tommy Nilsson och Linda Olsson
Tommy Nilsson med kärleken Linda.

Tommy Nilsson om barnplanerna i framtiden

För Tommy var det en långt ifrån självklart att skaffa barn igen vid 62 års ålder. Eftersom att han är 20 år äldre än Linda och sannolikheten är ganska stor att han försvinner före henne.

– Hon säger ”du får inte prata så” men vafan jag är ju gubbjävel liksom. Och när Leona är 18 så är jag 80 och på hennes första föräldramöte är jag 70 bast. Och så kommer 25- och 30-åringarna där med sina barn. Det är sådana bilder man får i huvudet, det är lite kul men det är också lite... Det är inte som att jag kastar mig på golvet och leker med lego längre. Men man har väl andra kvaliteter förhoppningsvis, säger Tommy.

På frågan om det väntas fler barn för paret i framtiden svarar han:

– Den dörren är så jävla stängd, säger han och fortsätter:

– Nej men det är den faktiskt. Varför skulle jag skaffa ännu fler barn? Jag kan ju knappt hålla reda på dem jag har. Nej nu känns det bra, nu är det slut med det, säger Tommy.

Foto: TT

SE OCKSÅ: Tre saker du vill veta om Tommy NilssonBrand logo
SE OCKSÅ: Tre saker du vill veta om Tommy Nilsson
Annons